Ti találkoztatok már internet átveréssel e-mailen keresztül? Van aki enek bedől?
Figyelt kérdés
Pl.biztosítottak benneteket egy nagyobb mennyiségű pénzösszegről és cserébe kérték,hogy küldjetek pénzt az iratok rendezésére,hogy az említett pénz összeget felvegyétek.2018. aug. 15. 09:32
1/10 A kérdező kommentje:
*ennek
2018. aug. 15. 09:33
2/10 anonim válasza:
Naponta tesznek fel itt az oldalon ilyen kérdéseket, de legtöbbször még mielőtt elküldik a pénzt.
3/10 A kérdező kommentje:
A tetejébe még egy rákos néninek a képét is beszerezték kórházból és azt is küldözgetik mellé,hogy az ő kivánsága,hogy anyagi javakkal megáldjon másokat.
2018. aug. 15. 09:37
4/10 anonim válasza:
Mostanában már nem, de volt, hogy lottó csalós emailt kaptam, aztán nem sokkal később muterom egy kolléganője is és az istennek nem bírtam megértetni vele, hogy CSALÁS. A végén leültettem magam mellé és addig mutogattam neki a dolgokat, hogy lehet fényt deríteni rá, hogy ez csaló-e vagy sem, hogy a végén csak sikerült belevernem a fejébe. Okés persze az emberek el tudják veszíteni az eszüket, amikor meglátnak mondjuk egy 1 millió dolláros összeget, de egyet kell megjegyezni, ha nem szeretnénk, hogy átverjenek és lehúzzanak minket. Ha nincs előfizetésünk egy adott szolgáltatónál, aki nyereményjátékot hirdet, vagy nem jelentkeztünk semmilyen nyereményjátékra (legyen az akár egy online lottó), hanem csak úgy megtalálnak minket tök ismeretlenek az interneten, hogy nyertünk, az kivétel nélkül mind CSALÁS!
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem egy vallásos hölgynek álcázva küldözgettek ilyesmit a facebookon, e-mailben is.Utána küldtek egy bank elérhetőséget,amin egy kétsésges kinézetű néger férfi volt.Blokkoltam a facebook profilt megirtam,hogy tudom csalásról van szó,ne küldözgessenek semmit .Éreekes módon a hölgy vallásos profilján is csupa afrikai ismerősökkel volt tele,pedig a rákos hölgy az emilben kapott képen fehér volt.
2018. aug. 15. 10:16
6/10 anonim válasza:
Azért keringenek ezek, mert működnek. Emaileket kiküldeni nem kerül semmibe és ha 100000 emberből egy dől csak be, nekik már megérte. És gyanítom, hogy ettől rosszabb az arány, mert túl sok a hülye ember a neten.
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is többen dőlnek be...400$ költséget kérnek west unionon keresztül és ha hetente csak öt dől be nekik már az is 2000$.De ay is lehet naponta megkeresnek annzit csalással
2018. aug. 15. 10:57
8/10 anonim válasza:
Na igen a másik, hogy nem valami nagy nyeremény meglengetésével próbálnak pénzt kicsalni az embertől, hanem adományt próbálnak begyűjteni valami kamu sztorival. Ja anno a lottó csalásos email is valahonnan Afrikából érkezett. Hát ez van, a feketetalpúak vérében van, hogy átverésből szerezzék a lóvét (lásd: nálunk a cigókra jellemző a telefonos feltöltőkártyás csalás. Televan a youtube ilyen telefonbeszélgetésekről készült felvételekkel).
9/10 A kérdező kommentje:
Igen,olvastam valami nigériai átverésről.
2018. aug. 15. 12:17
10/10 anonim válasza:
Hét persze. Itt elolvasva néhány kérdést nem is csodálkozom, hogy virágzik az iparág :-)
Ha találkozik az emberi hiszékenység, a kapzsiság és a hülyeség, abból bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!