Hogyan oldjam meg, hogy a videó alatti voice overem vágás után is "seamless" legyen?
Bocsi, nem jut eszembe a magyar szó rá.
Régebben teljesen improvizált voice overt csináltam, benne hibákkal, csak ilyen nagyobb átbeszélendő pontokat terveztem meg előre.
Most át szeretnék térni a tömör, hibamentes, majdnem teljesen szövegkönyv alapú videókészítésre, csak hát egy probléma ütköztem.
Ha pl. egy egyben felvett bekezdés második felét levágom, hogy újra felvegyem, akkor kb. lehetetlen úgy felvennem azt a második felet, hogy odaillesztve az első után fel se tűnjön az, hogy vágás történt. Más lesz a hangszín, hanglejtés, hangmagasság, stb stb.
És ugyanez a probléma a videó nagyobb szakaszaival, pl. ha felveszem az első "fejezetet" hétfőn, kedden folytatnám a másodikkal, már nem tudom ugyanazt produkálni. És feltünő, hogy egyik "fejezetről" a másikra, már nem stimmel valami.
És így kb. csak úgy van esélyem jó hanganyagot készíteni, ha fel tudok venni ilyen fejezeteket hibátlanul, és az egész videót letudom egyhuzamban, még aznap.
A tapasztaltabbak emberek ezt hogy oldják meg?
Köszi előre is.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!