Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » EL lett törölve a sajátgépbe...

EL lett törölve a sajátgépbe egy mappa és nem tudom megnyitni a netet. Újratelepítés lesz?

Figyelt kérdés
Csak az operációs rendszer újrahúzásával lehet helyrehozni? Firefoxot újratelepítettem úgy nem jó.. xp újrahúzás lesz belőle?FONTOS!
2010. jún. 20. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel láthatóan halvány fogalmad sincsen, hogy mit töröltél, ezért a hiba kiderítése sem fog ,menni. Telepíts újra, más nem nagyon lesz. Egyáltalán minek törölgetni, ha nem tudod, mi minek a része? Na mindegy, ez költői kérdés volt csak...
2010. jún. 20. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálkozz javító telepítéssel. De csak ha valóban értesz hozzá.
2010. jún. 20. 13:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Én értek hozzá. Valójában az egyik barátom gépéről van szó. De én nem tudok elmenni megcsinálni. Ha az én gépemről lenne szó nem is tudnák ide feljönni. A Javító az jó ötlet. ( Csak azért kérdezem , mert hogyha van egyszerűbb módja is akkor leírom neki és ö megcsinálja. De ha nincs akkor MAJD újrahúzzuk...)
2010. jún. 20. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
A barátom az én gépemmel is ezt tette, mert nem működött a netem, eltűnt egy mappa a Windows-ból. Javító telepítéssel sikerült megjavítani. Hátha megy.
2010. jún. 20. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!