Hova lehet feltenni szexuális jellegű képet?
Fiu vagyok, és a szaporító szervemről készült képet szeretném feltenni, de lehetőleg úgy, hgoy le is tudjam törölni. (Goldengate.hu -nál nem tudom, mert valami gond van :S)
Képfeltöltés.hu -ra nem lehet, mert oda közszeméremsértő, szexuális és mások megbotránkoztatására illetve megfélemlítésére alkalmas képet tilos feltenni.
AKkor mi lehet a megoldás?
Szia.Ide fel lehet.Ide fel vagyok regisztrálva én is.Megbízható.Gyors.És magyar.Itt ha mondjuk egy képet feltöltesz kilehet választani hogy 18 karikás vagy sima helyre akarod-e tölteni.Illetve nem lehet törölni csak elrejteni hogy csak te lásd.Regisztráció nélkül is lehet képet feltölteni.De akkor nincs elrejtés funkció.Akkor nincs is rá szükség mert nincs neved nem tudják ki vagy.
Köszönöm!
De olyant tudok, hogy pl feltöltöm ma, és egy hét mulva elrejtem úgy, hogy még azok SE tudják megnézni, akiknek KÖZVETLEN linkjük van hozzá? (ment a pont)
rapidshare.com
Ott van letörlő link is,bármikor törölheted.
Igaz, a képet az oldalon nem lehet megnézni,csak letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!