Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Éppen beszélek a Skype-on. Ha...

Éppen beszélek a Skype-on. Ha férjem bejelentkezik a jelszavammal, hogy megnézze: kivel beszélek? Észreveszem, hogy bejelentkezett és megnézi, hogy éppen kivel skype-olok?

Figyelt kérdés

#Skype #egyszerre kettő bejelentkezés ugyanazzal a jelszóval
2018. aug. 1. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha bejelentkezik akkor látja az előzményeidet. Az aggodalom helyett nem jobb lenne ha nem adnál neki okot?
2018. aug. 1. 08:13
 2/9 A kérdező kommentje:
De ha éppen beszélek és a férjem is belép a jelszavammal. Azt észreveszem valamiből ? Ez a konkrét kérdésem.
2018. aug. 1. 08:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ha hang vagy videóval akkor nem , de szöveges üzenetet meglátja miért ne venné észre ?
2018. aug. 1. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet logolni akár több PC-ről is azonos időben, és nem is dob ki vagy ilyesmi szóval észrevenni nem fogod. Viszont ha belép akkor nem csatlakozik automatikusan a beszélgetésbe.
2018. aug. 1. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja igen ahogy már írták a chat részt viszont látja.
2018. aug. 1. 08:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Most már tiszta, értem.
2018. aug. 1. 08:59
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Ne csald meg a férjed, igazán undorító dolog.
2018. aug. 1. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Fő a jóindulat. :D Miért kell rögtön a rosszra gondolni. Én sem szeretem ha a párom úgymond kíváncsiskodik, pedig nincs semmi takargatnivalóm, csak úgy vagyok vele, hogy ahogy én sem nézem meg, hogy Ő kivel messengerezik, úgy nekem is lehet ennyi, hogy rám tartozik.
2018. aug. 1. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Soha nem értettem, hogy miért csinál valaki olyat, hogy _bárkivel_ is megosztja bármelyik azonosítóját is, ennél nagyobb marhaságot szerintem nem is lehet csinálni online :-) Ne csinálj ilyet.

A személyes online teremből a legközelebbi bizalmasaim is csak annyit látnak, amennyit én engedek, és ez így van jól, és soha senkinek nem fordult meg a fejében még, hogy bármit is el akarok titkolni előle, egyszerűen csak ami ott van, ahhoz így egészében 100%-ban csak nekem van közöm. Mint ahogy nem adom oda a telefonomat sem senkinek (max, beszélni, ha ott vagyok), a bankkártyámat (közös számla ok., közös kártya nem ok.). Szóval változtass jelszót, kapcsolj be kétlépéses hitelesítést, és ne csak a Skype-on, hanem mindenhol, amihez más is hozzáfér.

Semmi köze ennek a hűtlenséghez, vagy a bizalmatlansághoz. Ha semmilyen személyes kis tered nincs, nem is létezel :-)

2018. aug. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!