Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám végleg törölni?

Hogyan tudnám végleg törölni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Köröbelül 1 hónapja az Egyik barátnőm Messengeren küldött egy képet ( mindegy miről) És nem a világ legszebb képe ( Annyit mondok hogy véres) persze ezt én utána töröltem a galériámból, azonban ez folyton újra megjelenik :/.

Próbáltam már hogy kitörlöm a beszélgetést. De mindenhogy visszajön a kép :(.

Naponta 3x-4x kell törölnöm

Mit tehetnék hogy eltűnjön végleg?

A negatív kommentelők válaszát nem kérem.

A normális válaszokat előre is köszönöm, megy a zöld kéz nekik :*

2018. júl. 31. 19:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9es Válaszoló, akkor kérdezd meg amire kíváncsi vagy mert Én nem tudom hogy mit nem értesz
2018. aug. 5. 13:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem csak hogy mi a szarért nézegeted ha nem akarod látni? Azt még megértem ha kikeresel egy régebbi képet de nem csinálod ezt minden nap, tehát alapvetően nem látnád. Ha annyira zavar ne nézd és kész. Nincsen rá tudtommal törlés lehetőség. Annyira borzasztó nem lehet a kép bármennyire véres...
2018. aug. 5. 13:43
 13/21 A kérdező kommentje:
Már Elnézést, de honnan tudod hogy mikor nézegetem én a galériámat. Például nem szeretném ha a 3 éves unokahúgom látná azt a képet, ha játszik a telefonnal és szeretné megnézni magáról a képeket, és ezt szokta csinálni. És nem szeretném ha azt a képet látná. Például ezért kértem itt segítséget 😕
2018. aug. 5. 14:37
 14/21 A kérdező kommentje:

Meg igenis borzasztó ha az a kép ott van. Mivel hihetik azt is hogy a képen én vagyok.

Akkor Megmondom hogy a képen egy összevagdosott kéz van. A barátnőm azért küldte el hogy segítsek mert ezt csinálja az Egyik barátnője magával

2018. aug. 5. 14:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Mint mondtam tudtommal nem lehet törölni, de ha felveszed a kapcsolatot a facebook ügyfélszolgálatával talán tudnak kezdeni vele valamit. Máshonnan sajnos nem kapsz segítséget.
2018. aug. 5. 15:17
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

facebook nélkül használom a messengert ( SZERINTEM, hülyeség a facebook SZERINTEM) ezért ez a lehetőség is kilőve. 😞

De azért köszönöm a segítséget

2018. aug. 5. 16:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Mindegy akkor ottmarad 😂
2018. aug. 5. 16:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Először is, egy letöltött, képnézegetővel/fájlkezelővel a tárhelyről kikereshető képről van szó? Ez esetben kikeresed és törlöd. Beszélgetésben benne lévő tartalom és netán be van kapcsolva az automatikus képletöltés beszélgetésekből? Koppints a profilképedre, Keresd ki ott a Fényképek és média menüpontot és kapcsold ki a Fényképek mentése lehetőséget. Ez után a telódon levő visszaszinkronizált példányt is töröld. Ha ez sem segítene, az említett beszélgetésben keresd ki a képet, nyomj rá hosszan és töröld a saját példányodat. Ez után is szintén csekkold, hogy biztosan nincs már rajta a telefon belső tárhelyén.

Tudod, jó lett volna, ha nem kellett volna az összes eshetőséget felvázolni, hátha valamelyik illik rád.

2018. aug. 5. 18:28
 19/21 A kérdező kommentje:

Kedves 18as Válaszoló köszönöm a válaszodat , kipróbálom 😊

19es foggalmam sincs mibajod van, ha nem tetszik akkor viszlát 👋👋

2018. aug. 6. 09:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Öhm, kérdező, a 19-es válaszoló te vagy ugye tudod :D
2018. aug. 6. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!