Hogyan tudnám végleg törölni?
Sziasztok!
Köröbelül 1 hónapja az Egyik barátnőm Messengeren küldött egy képet ( mindegy miről) És nem a világ legszebb képe ( Annyit mondok hogy véres) persze ezt én utána töröltem a galériámból, azonban ez folyton újra megjelenik :/.
Próbáltam már hogy kitörlöm a beszélgetést. De mindenhogy visszajön a kép :(.
Naponta 3x-4x kell törölnöm
Mit tehetnék hogy eltűnjön végleg?
A negatív kommentelők válaszát nem kérem.
A normális válaszokat előre is köszönöm, megy a zöld kéz nekik :*
Meg igenis borzasztó ha az a kép ott van. Mivel hihetik azt is hogy a képen én vagyok.
Akkor Megmondom hogy a képen egy összevagdosott kéz van. A barátnőm azért küldte el hogy segítsek mert ezt csinálja az Egyik barátnője magával
Köszönöm szépen!
facebook nélkül használom a messengert ( SZERINTEM, hülyeség a facebook SZERINTEM) ezért ez a lehetőség is kilőve. 😞
De azért köszönöm a segítséget
Először is, egy letöltött, képnézegetővel/fájlkezelővel a tárhelyről kikereshető képről van szó? Ez esetben kikeresed és törlöd. Beszélgetésben benne lévő tartalom és netán be van kapcsolva az automatikus képletöltés beszélgetésekből? Koppints a profilképedre, Keresd ki ott a Fényképek és média menüpontot és kapcsold ki a Fényképek mentése lehetőséget. Ez után a telódon levő visszaszinkronizált példányt is töröld. Ha ez sem segítene, az említett beszélgetésben keresd ki a képet, nyomj rá hosszan és töröld a saját példányodat. Ez után is szintén csekkold, hogy biztosan nincs már rajta a telefon belső tárhelyén.
Tudod, jó lett volna, ha nem kellett volna az összes eshetőséget felvázolni, hátha valamelyik illik rád.
Kedves 18as Válaszoló köszönöm a válaszodat , kipróbálom 😊
19es foggalmam sincs mibajod van, ha nem tetszik akkor viszlát 👋👋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!