Melyik a legjobb e-mail rendszer?
Tutanota? Proton Mail? Soha nem hallottam rólunk.
Ilyen természetesen nincs, "legjobb email rendszer", de kb. nem látsz embert, aki ne a Gmailt használná.
Én személy szerint a magyarokat (freemail,citromail) rögtön dobnám a kukába, és elég sok ember szerint a citromail vírusos.
Zoho Mailt használtam egy csonó ideig, nekem teljesen megfelelt, és a designre jár +1 pont.
Tutanota: Az open sourcera tőlem megint csak jár +1 pont, legalább nem nagyon tudnak kémkedni utánad (mármint a fejlesztők, a hackerek más kérdés). Az viszont elég fura, hogy nem dicsekedik end-to-end encryptionnal, szerintem, ha lenne, kiírnák.
ProtonMail: End-To-End encryption, végre. Ők idősebbnek tűnnek, mint a Tutanota. A kód itt is OpenSource, és róluk írtak egy csomó cikket "nagyobb" nevek is, mint a Guardian. Ez persze nem azt jelenti, hogy jók, nem tudjuk, hogy fizettek-e nekik a méltatásokért.
Tutanota vs ProtonMailból én az utóbbit használnám.
Ja, és ha nincs életed, olvasd el a Felhasználói Szerződést, Privacy Policyt. Ha már olyat látsz, hogy, mondjuk analizálnak, lépj tovább. Az már 99% biztos, hogy nem lehet biztonságos (már ha fontos a biztonság ;)
)
(Elvileg a Google sem olvashat bele a leveleidbe, de ez nem biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!