Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet kilépni okostelef...

Hogyan lehet kilépni okostelefonon a gmail fiókból?

Figyelt kérdés

Ez a fosch nem enged kilépni. Hozzá sincs adva androidon, mert múltkor töröltem, szgépen kiléptetettem minden munkamenetből, de még mindig be vagyok lépve a mobilon, ha a gmailre kattintok.

Semmilyen tipp sem vált be, amiket a neten írnak.

2018. júl. 24. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Gmailból kilépés androidon:

Beállitások

Fiokok

Koppintás a Google-ra

Válaszd ki a gmail fiokodat

Jobb felső sarokban koppintás a Továbbiak-ra, majd a Fiok eltávolitására

Azt tudni kell, hogy a Google fiok eltávolitásakor az okostelon futó összes alkalmazásból el fog tűnni. Nem leszel bejelentkezve a Google termékekbe, például a térképbe vagy a YouTube-ra.

Akkor érdemes okostelodról eltávolitani a Google fiokodat, ha eladod, másnak átadod az okostelot, igy nem fér hozzá személyes adataidhoz. Ha pedig eltávolitottad eszközödről, akkor ezen eszközöddel csak kiléptél belőle, vagyis más eszközökön számitógép, laptop, táblagép) ha azokra is szinkronizáltad, akkor azokon továbbra is használhatod

2018. júl. 25. 06:50
 2/2 A kérdező kommentje:

én ezt pontosan tudom, ez volt az első, amit megtaláltam.

csak el volt távolítva a fiókom a mobilról, mégis amikor beléptem a gmailbe mobilon, láttam az emailjeimet. de megoldottam:

hozzáadtam a fiókom, aztán újra eltávolítottam, és most úgy tűnik, hogy jó.

2018. júl. 25. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!