Üdv! Egy 10 megás torrent letöltési sebesség jó vagy rossz? Van akinek ettől több szokott lenni? Nem értek ehhez a dologhoz csak kíváncsi vagyok.
Akinek nagyobb az előfizetett sebessége és van olyan seeder akitől tud gyorsabban tölteni (szerveres főleg), természetesen lehet gyorsabb sebessége.
Egy 2017-es cikk szerint a magyar átlagsebesség 15 megabit/s (ami szerintem alacsony, legalább a duplája feltételezhető). Neked ehhez képest 80-as neted van, ami bőven jó. A torrent pedig úgyis a többi felhasználó sebességén múlik.
"Neked ehhez képest 80-as neted van,"
Én sehol nem találtam a kérdésben hogy milyen sebességű a netje, így nincs mit válaszolni.
"80-90 mega volt a sebességteszten mért eredmény."
- Ezt sehol nem írtad!!!
"Vajon az első válaszoló honnan tudja? Érdekes.."
- Na ez a kérdés !!!
" Aki nem ért hozzá nem kommenteljen. Köszi"
- Értenék hozzá, de adatok nélkül nincs válasz.
A kérdésed az volt hogy a 10 megás letöltési sebesség jó vagy rossz.
Az a kérdés okoska, hogy mekkora a neted sebessége, mert csak az alapján lehetne megítélni. Írd már le hol írtad a kérdésben hogy mekkora a neted sebessége! Mert hogy mennyivel töltöd a torrentet, az pont nem az az adat.
Ja és a másik válaszoló igazat
adott nekem tehát ő is csak tippelte hogy mekkora neted van mert nem írtad, csak arcoskodsz it a nulla információtartalmú kérdéseddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!