Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rendszeresen lekapcsolodik a...

Rendszeresen lekapcsolodik a gep az internetrol?

Figyelt kérdés
Par percenkent lekapcsolidik a gep az internetrol.Kabelen jon a net.Nem tudom mi lehet a gond.Egyszer csak az irja,hogy nincs rendelkezesre allo kapcsolat aztan 4-5 masodperc es vissza kapcsolodik magatol.A masik gepen es laptopon ilyen problema nem jelentkezett csak nalam.A kabel vagy a router lehet a rossz?
2018. júl. 22. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
a laptop is kábelen van?
2018. júl. 22. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Mind a 3 gep kabelen csak a TV es a telefonok vannak wifin
2018. júl. 22. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

ugyanez volt nekem amikor 4 hete csomagot váltottam és új routert/modemet hoztak,. 1-2 percig ment a net, aztán ugyanezt írta ki: "nincs rendelkezesre allo kapcsolat"

Nekem megoldotta, hogy belementem a router/modem beállításaiba és reseteltem egyet. az IP címe alapján be tudsz lépni ezt próbáld meg.

gondolom alapjáraton már kihúztad a 220-ból és visszadugtad...

ha egyik sem segít akkor hívd fel a szolgáltatót.

2018. júl. 22. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!