Ha nincs asztali számítógépem akkor a wifi routert hogy tudom beüzemelni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 04:03
1/5 anonim válasza:
Nem kell beuzemelni, bekapcsolod es mukodik(ettol fuggetlenul barmilyem eszkozzel lehet beallitasokat modositani, nem csak pcvel)
2/5 P.O.C. válasza:
#1: Ja, ahogy Móricka elképzeli. És ha PPPoE alapú a kapcsolat? Mondjuk annyiból igazad van, hogy működik olyankor is, mert villognak rajta a ledek.
Kérdező: Alapértelmezés szerint azt hiszem már mindegyiken be van kapcsolva a Wi-Fi. Vagy mint nyílt hálózat, vagy max gyári jelszóval ellátva, ami rajta van a router címkéjén általában. Így el tudod végezni a beállításokat. A Wi-Fi -t is érintő beállításokat egyébként valóban célszerűbb vezetékes kapcsolattal csinálni, mert így nem kell újrakeresni, újracsatlakozni minden alkalommal a hálózatra..
3/5 anonim válasza:
Mobilról vagyok fent😂
Szerintem innen is belehet lépni a router menüjébe...
4/5 anonim válasza:
Üdv! router tipusa? mindegyiknek van egy böngészőből megnyitható kezelőfelülete. ha megirod a típusát megmondom mit kell beirnod a címsorba. érdemes megpróbálni a 192.168.0.1-et vagy a 192.168.1.1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!