Google Drive, Google Fotók, MEGA nz, letörli a feltöltött zenéket filmeket képeket szoftvereket?
Sokat olvastam hogy letörlik előbb utóbb. Ez igaz?
Vagy higgyék neki:
Kedves kérdező,
már megint a "jajj letörlik az illegálisan feltöltött filmjeimet a felhőtárhelyről/videómegosztókról, jajj most mi lesz, itt a világvége, megyek VHS-kazit venni, meg megjavíttatni a Millenium hifimet..."-jellegű hiszti.
Többször elmondtuk már:
* Igen, az összes felhőtárhely-szolgáltató, videómegosztó-portál ha szerzői joggal védett művek illegális feltöltését tapasztalja a rendszerében, megvan a (teljesen jogos!!!) joga rá, hogy törölje azt, illetőleg felfüggeszthesse a notórius felhaszbálók fiókjait
* A nagyobb szolgáltatóknak van már arra rendszerük - lásd például Youtube ID - hogy a feltöltött tartalmakat kielemezzék és szerzői jog által védett tartalom illegális feltöltése esetén letiltsák a feltöltött tartalmat. De ezek általában utólagosan ellenőriznek.
* A "lebukási faktor" inkább a megosztásban rejlik: ha publikussá teszed az anyagot, akkor könyebben felfedezik a bejelentés(ek) alapján.
* Ha annyira tartasz attól, hogy szerzői jog megsértése miatt letörlik az illegálisan feltöltött anyagaidat, akkor titkosítsd és anonimizáld őket:
- [link]
- [link]
- [link]
satöbbi...
* De ha annyira tartasz attól, hogy megszűnnek/feltörik/megsemmisülnek a felhőtárhelyek, akkor használj merevlemezeket - akár RAID1-be kötve, akár NAS-ban, akár külső USB-re köthető meghajtóként, több példányban, több helyen, többször ellenőrizve az integritásukat.
Akkor szerintetek ne higgyek a tévésnek, hogy nem törlik le?
Az mikkor mondták hogy a youtube le tiltsa a videót, én adtol privátba nézhetem és le is tölthetem.
Ez szerintem tiszta hülyeség, én már annyi filmet feltöltöttem youtube-ra és le is tiltották, hogy én semmit se tudtam vele kezdeni.
Kinek van fent filmek stb régóta?
Kinek törölt már le?
"Bakker de akkor oldjak mar meg, h minden tartalom elerheto legyen legalisan az egesz vilagon. "
"Bakker" erre vannak szolgáltatások - Spotify, Deezer, Last.fm, Google Play, Bandcamp Hulu, Netflix, Steam, Origin, uPlay, Amazon Video, TVGo, UPC Videotár, DIGI Online, mindiGO TV,... Ja, hogy némelyikért fizetni kell? Hát ez van, nincs ingyenebéd...
# 8 Persze, ott is letörlik a filmeket zenéket, nem fogják ott neked tárolni őrökre tartalmakat, kell a hely másnak.
Ezért kell nekünk tárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!