Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik mobilnetből...

Miért nem működik mobilnetből az instagram?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma mobilnetből szerettem volna instán nézelődni, de nem tölti be a képeket, sztorikat. Wifiről ment minden rendesen, és mobilnetem sem fogyott el.

2018. júl. 18. 19:15
 1/5 A kérdező kommentje:
*Instagram, bocsi
2018. júl. 18. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd a szolgáltatód! :)
2018. júl. 18. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ennek több oka lehet. Ha ezelött nem menta az Instagram mobilnetről akkor a telefon nem engedi, hogy menjen mivel van benne egy ún. limiter ami megakadályozza, hogy xy értékű netnél többet használj ha az alkalmazásnak több kell.

Ez van a Play áruháznál is. Nem engedi, hogy mobilnetről nagy méretű appot tölts le. Ezt nem tudom, hogy hol lehet beállítani. Viszont ha csak ma nem ment akkor lelassult a telefon a vírustól vagy a rendszerfrissítésektől vagy csak gyenge a lefedetség.

2018. júl. 18. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

A saját víruskeresője nem talált vírust, a lefedettséggel eddig nem volt baj. Remélem, nemsokára azért megoldódik.

2018. júl. 18. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
A vírus kereső app nem fog semmit sem kapni ha 20 vírus van a telefonodon. Épp hogy a vírusirtó hagy ún. kis kapukat amin a vírusok be jönnek. A vírusirtó csak helyet foglalja és annyi. Úgy érné meg ha megvennéd a teljes verziót de még így sem fog kiszűrni minden vírust.
2018. júl. 19. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!