Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Arra kért a facebook, hogy...

Arra kért a facebook, hogy végezzek el egy személyazonosítást! Igazoltam a személyazonosságom, jött is rá válasz, hogy megoldották a problémát és helyreállították a fiókomat, de azóta sem tudok belépni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
keresőben csak az emailem adja ki és amihez én egy freemail fiókot rendeltem már most három is van! Facen nem mutatja az adatlapom és üzenetet sem lehet küldeni rá de messengerben ki írja mikor voltam aktív és minden nap aktívnak jelez legalább egyszer, de a profilt nem mutatja! Az ismerőslistán a nevem jelzi szóval nem azt írja "facebook felhasználó" vagy megszünt felhasználó". Ilyenkor mi állhat a háttérben? Új jelszót sem tudok kérni mert nem fogadja el azt írja régi jelszót adtam meg,és amikor be akarok jelentkezni is ezt írja!Lehet csak ellenőrzik a facebook profilom? Meddig tarthat ez? Már 5 napja ez van!Van aki azt mondja neki is így volt egy hónapig aztán magától a régi jelszóval be engedte a facebook!Várjam meg az egy hónapot?
2018. júl. 15. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld oda írni a kérdésedet, ahol informatikusok vannak: Főolfal - Számítástechnika - Internet. Ott többen válaszolhatnak.
2018. júl. 15. 08:43
 2/7 anonim válasza:

Írj a facebookosoknak egy üzenetet hogy nem tudsz belépni...

Vagy töröld a cookie-kat ,előzményeket...egyszer beállítottam egy új jelszót de nem tudtam belépni vele, igy töröltem minden elözményt,cookiet, majd be tudtam lépni az új jelszóval.

2018. júl. 15. 09:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Hova írjak?Hol kérjek segítséget?Mintha valaki benne lenne a facebook fiókomban de rejtve,mivel nem lehet megnézni az adatlapot semmit se,viszont kijelzi mikor voltam aktív!Nem tudom mi lehet ez nem tudok új jelszót kérni mert arra is azt írja régi jelszót adtam meg
2018. júl. 15. 09:41
 4/7 anonim válasza:

[link]

Ezt találtam

Töröld a cookiekat ,előzményeket, utána próbálj belépni újra.

2018. júl. 15. 09:49
 5/7 A kérdező kommentje:
case++aazrhjx5gcu4ub@support.facebook.com Innen kaptam a választ hogy megoldották a problémát de annak már 6 napja lassan...és még mindíg semmi nem enged be régi jelszót ír,de a profilt nem adja ki a keresőben
2018. júl. 15. 10:29
 6/7 anonim válasza:
Kérj új jelszót az e-mail címedre!
2018. júl. 15. 13:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem enged új jelszóval sem belépni már kértem
2018. júl. 15. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!