Google Chrome nagyon lassú, nem töltenek be az oldalak?
Figyelt kérdés
Rendszeresen azt írja ki, hogy a webhely nem elérhető, vagy ha be is tölt, nagyon lassan, de van olyan is, hogy egyik pillanatban pár percig tökéletesen működik, aztán megint kiírja hogy nem elérhető, nem tölt be, stb. Firefox ezzel szemben tökéletesen működik mindig, ezért gondolom, hogy a google chrome a rossz. (Windows 10)2018. júl. 14. 21:12
1/9 anonim válasza:
Ez érdekes, nem lehet, hogy valami nemkívánatos bővítmény van telepítve a Chrome-ba?
Írd be fentre, hogy chrome://extensions és töröld az olyan bővítményeket, amik gyanúsnak tűnnek.
2/9 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, kikapcsoltam mindent, de semmi sem változott. A gyorsítótárat is kitöröltem. Semmi... :(
2018. júl. 14. 23:17
3/9 anonim válasza:
Probald ki az operat is, ugyanazt a motort hasznaljak, ha ott is jo mint firefoxban, akkor a chromeot probald teljesen uninstallalni es feltenni. Esetleg adblockert is tegyel be, sokszor a reklamok is elrontjak az oldalakat, lehet hogy egy reszuket a firefox kiszuri, vagy máshogy kezeli.
4/9 A kérdező kommentje:
Adblockom van, újratelepítés után sem jó a chrome. :(
2018. júl. 15. 18:03
5/9 anonim válasza:
Telepítetted az uj windows 1803 frissítést?
Próbáld meg leállítani a cryptsrv szolgáltatást a feladatkezelőbe és próbáld meg ujra.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha leállítom akkor jó lesz. Köszi! Egyébként ez pontosan mit csinál? Lesz valami negatív hatása ha nem fut?
2018. júl. 17. 12:30
7/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problemam es nincs semmi megoldas erre csak amit mondtam, viszont ez is csak ideiglenesen mukodik. Ez a Windows hibája...
8/9 anonim válasza:
Szia, közben felraktam az újonnan letöltött legfrissebb windows 1803-at és itt már működik a chrome rendesen.
9/9 anonim válasza:
Szia, nekem is lassú volt, a bővítmények miatt. Én az uBlock Origint ajánlom a többi helyett, ez nem lassítja a böngészőt, nekem nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!