Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik lanet (azon belül...

Melyik lanet (azon belül champet) leg kifizetődőbb megtanulni?

Figyelt kérdés

Legjobban az assasinokat szeretem, de Lucian is nagyon megtetszett. Zeddel is sokat játszom, de most a játékomban nagy mennyiségű romlást vettem észre, ezért úgy döntöttem, hogy az abszolút 0-ról újrakezdek mindent. Teljesen nyitott vagyok minden role-ra.

Válaszokat előre is köszi, hf ^^

2018. júl. 14. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Tanulni és dolgozni, az kifizetődő. Több száz órát beleölni egy hülye játékba, az nem kifizetődő.
2018. júl. 14. 14:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Mondd ezt a világhírű játékosoknak (magyar példa) Vizicsacsi
2018. júl. 14. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
#2: Lehet, hogy világhírű, de én garantáltan többet keresek nála, és nem röhögnek ki a felnőttek, mikor megkérdezik, mi a foglalkozásom.
2018. júl. 14. 15:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Ne álltasd magad, milliókat keres egy meccs alatt, és naponta több meccset játszik. (vb,eb etc...) Szerintem aki röhög azon, hogy Esport játékos, az a takarítók munkáján is nevet, és ez elég gerinctelen dolog. Egyébként is nem a te gyűlöletkeltésed a téma.
2018. júl. 14. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
A top amerikai gamerek keresnek évi 300 ezer dollárt (díjazás, fizetés és streamelés bevétele együtt), de ez a sehonnai magyar nullagyerek milliókat keres meccsenként, ó, igen... :D
2018. júl. 14. 20:57
 6/10 A kérdező kommentje:
De ő világbajnok:P (nem átlag gamer mint Ninja)
2018. júl. 15. 22:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon toxic ez a gyakorikérdések, senki nem bír válaszolni normálisan, csak kötekedni.
2018. júl. 15. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:

"Melyik lanet (azon belül champet) leg kifizetődőbb megtanulni?"

Attól függ mi a célod. Hosszú távon tök mindegy, a metát időről időre megváltoztatják.

Minden szerepnek, minden hősnek megvan a maga előnye és hátránya.

Jelenleg bruizerek, burst mage-ek, a carry típusú junglerek és a mage supportok dominálják a játékot.

Junglereknek mindig nagy ráhatása van a játékra, a support pedig a legjobban függ a csapattól.

Ha értesz kicsit angolul, akkor érdemes reddit-en megkereseni a summonerschool oldalt, ott egy egy kérdésre reagálva tudnak segíteni a folyamatos fejlődésben, ha elakadsz.

2018. júl. 16. 13:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Megnézem.
2018. júl. 16. 16:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Minden patch után nyitnak egy "simple Q&A" szálat, ahol rövid kérdéseket lehet feltenni, és random felhasználóktól kaphatsz választ.
2018. júl. 16. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!