A youtube-on vannak furcsa csatornák? Olyan mint ha a Dark weben lennél?
Figyelt kérdés
Volt egy csatorna ami nagyon kiakasztó volt számomra. Mások videójat tölti fel. Orosz,arab meg volt magyar videó is. Vagy csak ilyen zene. Fegyver videó, 3 órás videó egy őskori ember csontjáról,gyerekekről dokumentum film. Eléggé megjidetem! De biztos hogy valami féreértések is lehetnek mert nem neztem meg az összes videóját csak 1-2 videót csak kíváncsiságból. Nagyon halk videók vannak csak ilyen recsegést lehet hallani. De látom hogy törölt felhasználó fiók. De a videói még meg vannak? Vajon a youtube-on is vannak dark dolgok? Mert most be vagyok szarva hogy mi fog történni pld bejön egy őrült ember és megöl stb. Ne írjatok hülyeségeket mert én most nagyon félek. Nekem ilyen uldozesi maniam van. Csak bíztató mondatokat kérek! Előre is köszönöm a válaszotokat!2018. júl. 13. 23:37
2/4 anonim válasza:
A Youtube egy indexelt része a web-nek (surface web réteg). Ráadásul egy marha nagy keresőóriás egyik szolgáltatásáról beszélsz, aminek a szervere egyrészt a Google tulajdona, másrészt olyan komplexum(ok)ban található meg, ahol még a takarító segge lyukát is leellenőrzik minden egyes belépés során. Szoftveresen is kőkeményen védenek mindent, nem úgy van az, hogy bárki feltörheti a rendszerüket. Ebből adódóan, mivel egy megbízható és hitelesített oldalról van szó, ezért alaptalan a félelmed. Igen, vannak para dolgok talán a Youtube-on is, de azt is egy felhasználó töltötte fel. Ha annyira kompromittáló az anyag simán le is szedik mindenféle cécó nélkül, vagy épp törlik a felhasználót. Van egy szabályzat, nem véletlen. Ahhoz kell igazodnia a felhasználónak. Pl az ilyen videóknak korhatáros besorolást kell beállítani.
3/4 anonim válasza:
Az üldözési mánia nem vicc, nálunk is volt a családban. De a Youtube-ra senki sem fog elátkozott videókat feltölteni, amik ellopják a lelked, nem jön ki a kampós gyilkos a képernyőből, hogy lemészároljon. Ha lelkibeteg vagy, az ellen csak a társaság és a mozgás az orvosság, nem pedig a furcsa videók bámulása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!