Nem látja egyik készülék sem a routert, de ha kábellel dugom rá gépre akkor működik, miért van ez?
Figyelt kérdés
Tegnap jöttek hozzánk vendégség és 8-10 eszköz használta a wifit, majd reggelre nem volt többé jel (nem találja a keresésben, mintha nem adna ki jelet), de nem a szolgáltatóval van a gond, hiszen ha kábellel dugom rá a gépre, akkor szépen van internet... Mivel tudnám a problémát elhárítani? Már újra indítottam, kihúztam visszadugtam, kikapcsoltam bekapcsoltam, de semmi..2018. júl. 10. 20:16
2/3 anonim válasza:
Lehet valaki trollkodott, ha admin, admin volt a router bejelentkezési felületre a név, pass.. aztán az ssid-t kikapcsolta:)
3/3 Alex Fly válasza:
Ha már kábellel rádugtad a géped, akkor meddig tart megnyitni a router adminfelületét, hogy megnézd, mi lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!