Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valósak a profilok a www.benau...

Pszicho88 kérdése:

Valósak a profilok a www.benaughty.com oldalon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma regisztráltam erre az oldalra.

Egyből rám írtak hárman, ami picit furcsa.

A leveleket persze nem lehet elolvasni, csak előfizetés után.

Ez kamu profilokkal operáló oldal lehet?

Koszi.

2018. júl. 10. 01:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Mi van?? Ha látsz egy embert, már abban sem lehetsz biztos, hogy tényleg ember-e vagy az, csak valami által manipulálva van? Lehet h*lye kérdés volt......"

Embernek ember, hús és vér ő is.

Nem ezzel van a baj.

A 4-5 g hálózatok radarok által egy illegális rendszert működtetnek az országban és behatoltak vele az emberek agyhullámaiba, dns -ébe. Távolról képesek rá egy jelet küldeni, ami meghatározottan programozza az egyént. Ha az egyén empatikus érzéseket érez, akkor fájdalmat érezhet, tehát sokan ezért is próbálnak negatívak vagy programozottak lenni, mert ebben kényelmes a létezés számukra. X-Akták sorozatban, ami egy dokumentumfilm elég sok erre utaló rész van, hogy létezik egy ilyen dns módosító technológia és távolról mindenki dns-ét buherálják egy vagy több titkos bázisról.

jan. 8. 21:25
 12/13 Tejesbaba válasza:
Köszi, engem baromira érdekel ez a téma IS, de ami elrettent, hogy az emberek 99%-a erre is azt mondaná hogy b*romság.... Akár privátban, akár itt, én szeretném hogy kifejtsd az ezzel kapcsolatos dologról minden véleményedet! Azt vágom hogy küldtél kérdéseket és nem kaptál válaszokat, de én minden fejtegetésedet kíváncsisággal várom!
jan. 9. 00:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Rendben írok privátban.
jan. 9. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!