Gmail születésnap megváltoztatásánál lehet baj?
Sziasztok! Nemrég megváltoztattam a gmailemben a születési dátumom, 8 éve van meg az email címem, akkor véletlenül 96-ot írtam be 98 helyett.
Sikeresen megváltoztattam a jó dátumra, de mikor kerestem, hogy kell, láttam, hogy Magyarországon Google-fiókot csak 16 év feletti személ használhat, nyilván mikor én csináltam, még a 96-os, rossz dátummal sem voltam 16, ma már 20 vagyok. A kérdésem az, hogy most így utólag ebből nem lesz baj, ugye? Az iskolai ügyekhez használt másik email címem anno a helyes szülinapommal regisztráltam 5 éve, ott sem volt semmi probléma soha, pedig ugye annak a létrehozásakor sem voltam még 16.
Köszönöm :) Közben eszembe jutott, hogy eredetileg azt hiszem, jó dátummal regisztráltam, csak pár éve (talán 2015-ben) nem engedett egy fontos dokumentumfilmet megnézni Youtube-on, mert ugye a Gmail-es fiók szerint 18 alatt voltam, de ez volt egy iskolai kutatási project egyik fontos forrása, így át kellett írnom 96-ra, hogy meg tudjam nézni a prezentáció összeállításához.
Így sem lesz belőle baj így utólag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!