Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Weboldalt hostolnék .hu-ról,...

Weboldalt hostolnék .hu-ról, de otthonról?

Figyelt kérdés
Eddig otthonról hostoltam a kis weboldalt ingyenes subdomaint használva, és most váltanék .hu-ra. A megrendelőlapon fel kell tüntetnem 2 (elsődleges és másodlagos) névszervert, amit alapból a szolgáltató biztosít szóval ezek már ki vannak töltve. De ha az elsődlegest módosítom a saját IP címemre, a másodlagos meg marad az ővéken, akkor hostolhatom a weboldalt továbbra is itthonról, mint eddig a subdomain-nel igaz?

2018. júl. 4. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Látom nem sokat tudsz a domain nevek működéséről...

A névszerver független a hostolt tartalomtól. Hagyd csak nyugodtan mindkét névszervert a szolgáltatóén. Ami neked kell, az egy A rekord a név DNS rekordjában, ami a te szervered IP címére mutat.

De még mindig olcsóbb és egyszerűbb egy olcsó tárhelyet venni, mint kínlódni az otthonról hostolással...

2018. júl. 4. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Vannak ingyenes web hostingok, azokkal jobban jársz, mintha otthonról hostolnád.

Ott a hostinger pl.

2018. júl. 4. 13:16
 3/5 A kérdező kommentje:

valóben nem csináltam még ilyet és nem is vettem észre, ott volt az A rekord is alternatív ip-vel :). megnézegetem az ingenes hostingokat is köszönöm. bár kéne ssh. na mindegy megoldom :)

köszönöm a válaszokat!

2018. júl. 4. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kell SSH, akkor egy VPS-t bérelj és arra azt raksz, amit akarsz.
2018. júl. 4. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha otthonról hostolod, akkor mindenképpen CDN mögé raknám az oldalt.
2018. júl. 5. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!