Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meddig tart ez a steam leárazás?

Meddig tart ez a steam leárazás?

Figyelt kérdés

A steamen az van oda írva a motorsport mangerhez,hogy július 5-ig tart. Ezzel alapvetően még nincs baj,de ez óraszámban hogy van,éjfélig tart?

Ezt azért kérdezem mert egyik barátom azt mondta hogy 20:00-ig tart,másik meg nagyon magabizosan állította azt hogy 24:00-ig azaz éjfélig tart a leárazás.És amúgy ezt honnan kéne megszülnie a vásárlónak hogy hány óráig tart még aznap...jó tudom hogy ha valaki megaakar venni valamit,akkor azt nem hagyja az utolsó percre...

Segítségetek előre is köszönöm!

2018. júl. 2. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Most már tudod, hogy a barátaid véleménye fabatkát sem ér. :)

A Steam minden napja (nem csak az akciók) magyar idő szerint este hétkor (19:00) kezdődik/végződik, amióta világ a világ (azaz Steam a Steam). Most sem lesz másképp, július 5-én, 19:00-kor bezár a bazár.

2018. júl. 2. 13:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Mondjuk nem tudom hogy Ők miért nem tudták ezt,hiszen Ők nagy kockák,és vagy már 8 éve vásárolnak steam-ről :D

Gondolom ha megveszem 19:00 előtt de később kezdem letölteni a játékot az nem baj ugye?

2018. júl. 2. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:

A vétel időpontjának az számít, ha elfogadtad a feltételeket, és megnyomtad a vásárlás gombot. Velem is előfordult, hogy a Steam Sale utolsó perceiben kapcsoltam, és a kérésem elment, de a PayPal átutalás már elakadt. De kb. egy óra múlva mikor újra megpróbáltam, még mindig az akciós áron tudtam megvenni, mert a szándékomat már kinyilvánítottam, ahogy az ügyvédek mondanák.

Onnantól, hogy bekerült a cím a Steam Könyvtáradba, bármikor letöltheted/telepítheted vagy letörölheted újra meg újra.

2018. júl. 2. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!