Tényleg meríti az akksit?
Figyelt kérdés
Azt olvastam egyszer egy oldalon, hogyha nem használom a mobilinternetet és HSDPA-n van az jobban meríti az aksit hogyha EDGE-n megy. Tényleg így van? A válaszokat előre is köszönöm.2018. jún. 28. 21:09
1/4 anonim válasza:
Nem teljesen értelmes a kérdést, de szeirntem sejtem, mit szeretnél. Ez két kapcsolati típus, az edge gyorsabb, de amúgy a mai világban egyik sem használható semmire, olyan kicsi sávszélességet jelentenek. Azt, hogy melyik meríti jobban, telefonja válogatja. Minek foglalkozol vele, valószínüleg teljesen elhanyagolható. Tényleg fura kérdés:D Ez a 4G világa már...
2/4 anonim válasza:
#1: Nem azért, de az edge jóval lassabb mint a HSDPA.
Az edge még 2G (néha mondják 2.5G-nek), a HSDPA pegig 3/3.5G
De tény, hogy az LTE/4G-től lassabbak.
3/4 anonim válasza:
A HSDPA csak 85x gyorsabb, mint az edge.
4/4 anonim válasza:
A telefont a sok matek és a fizika meríti le.
EDGE - ez egy GSM alapú átvitel, ehhez kell a legkevesebb matek, ez meríti legkevésbé az akksit.
LTE - ehhez már komolyabb matek kell, érdekes módon újabb mint a 3G, mégis a megvalósítása miatt nem meríti az akkumulátort, mint a 3G, de ehhez kell pár trükk az operátor hálóztán is.
3G ( HSDPA, HSPA, HSUPA és társai ) - ezek merítik legjobban a telefont, ide kell a legtöbb számítási kapacitás. Itt is van pár trükk amivel lehet növelni a telefon akksi élettartamát, de általánosságban elmondható , hogy ez a legakksi merítő technológia a 3 közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!