Az Instagram miért tiltja le azokat a fiókokat, amelyek történelmi képeket osztanak meg?
Ha rossz kategóriába soroltam, elnézést kérek!
Szeretem nézegetni az ilyen dolgokat. Vannak oldalak, amiket követek is, és egyik napról a másikra eltűnnek.
Én is csináltam amin első és második világháborús képek voltak kirakva, de nem tartott tovább egy és fél hónapig. Fel sem jelenthettek önkényuralmi jelképek miatt, mert minden horogkeresztet, SS jelvényt stb. eltűntettem, mielőtt kiraktam.
Nem indokolták?
Több oka lehet, pl. szerzői jogsértés.
Vagy a képeken 18+ tartalom volt.
Vagy... stb.
"Csak olyan fényképeket és videókat osszál meg, amelyeket vagy te készítettél, vagy amelyeket jogod van megosztani.
Mint mindig, az Instagramon általad közzétett tartalomnak te vagy a tulajdonosa. Ne feledkezz meg arról, hogy hiteles tartalmat tegyél közzé, és semmi olyat ne tegyél közzé, amit az internetről másoltál vagy gyűjtöttél, és aminek a közzétételére nincs jogod. További tudnivalók a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokról."
Ez nagyon érdekes, a Facebookon szoktam írni őslényes cikkeket már vagy 2.éve és nem tiltotta le egyiket sem.
viszont sok fiókot szüntetnek meg, pl a Róbert gida elszabadul fiókját és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!