Miért iratkozik fel a Youtube csatornám magától random idegen csatornákra? (további lent)
Véltem felfedezni az elmúlt hónapban hogy a Youtube csatornámon az eddig megszokott és naponta nézett Youtube csatornák között, számos idegen többnyire török nevű csatornákra vagyok FELIRATKOZVA.
Szépen egyessével leiratkoztam róla, majd pár nap múlva újra feliratkozva találtam őket, mégis hogy lehet ez??
ui.: A biztonság kedvéért a jelszavamat is lecseréltettem, de úgy néz ki más itt a probléma.
Kicsit off, de sajnálatos módon engem is utolért ez a betegség pár hete.
noname csatornákra iratkozik fel magától, valamelyiknek több száz feliratkozója van, viszont 1 videója sincs.
Van egy jó megoldás, eddig mindenkinek bevált akivel beszéltem. A Conan Exiles nevezetű játékkal többet kell játszani, illetve abban farmolni. Fontos továbbá az is, hogy hanyagolni kell a barátnőt, munkahelyet meg minden. Akik így tettek, nem volt idejük Youtube-ozni, és nem szembesültek többé ezzel a problémával.
Örülök ha segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!