Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek a hatóságok mikor...

Szerintetek a hatóságok mikor próbálják meg végérvényesen lekapcsoltatni az nCore szerverét/szervereit?

Figyelt kérdés

Több mint 750000 tag az már igen komoly mennyiség (kishazánk szintjén).A letöltésekkel okozott kár se lehet jelentéktelen.

A kérdés csak amiatt vetődött fel,mert igen rá jár a rúd a népszerű torrent oldalakra az elmúlt 3 évben.

2018. jún. 27. 08:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én se akarnám az nCore megszűnjön mert jó oldal, és sok minden fent van, és nincsenek vírusok.

Netflix meg Spotify stb nem ér semmit, pár hónap után letörlik a régi tartalmakat, ez olyan mintha meg vennél egy új BLU-RAY filmet 12 ezerért, és pá honnap után jönne a bolt érte és elvinné, de persze pénzed nem kapod vissza.

A Spotify elvileg 30 napig ingyen használható, tele reklámokkal és utána az összes zene eltűnik. Ezt unokaöcsém mondta mert ő ki próbálta, ő szerinte is rossz.

# 4: "Aztán filmek: nincs sem DVD, sem Blu-ray lejátszóm és nem is veszek, mert elavultak, kényelmetlen a használatuk."

Nem játsszák le a mai kódeket a DVD/BLU-RAY sem, főleg a DVD.

De akkor hifit se használsz hogy be rakd a CD-t, vinyl lemezt, kazettát?

Vagy VHS-t se használsz?

# 5: "Azon kívül, hogy stream és néha megakad, megszakad, nem tudsz rendes feliratot berakni, alakítani, néha nincsen eredeti szinkron, néha a megfelelő felirat, SEMMI személyre beállítás opció nincs, csak Play+Pause, és ami a legidegesítőbb, hogy baromi nehéz a keresett filmet megtalálni, vagy az "ingyenes" tartalmakat."

Ha fizetünk ennyi pénzt valamiért akkor már legyen szerintem stabil.

Szoktam nézni online filmeket, mert előbb meg nézem és ha tetszik letöltőm és tárolom. Na de elkezdtem nézni online egy filmet és a közepe tájékán el kezdett akadozni, meg is állítottam 10 percre de semmi javulás, felhúztam magam és letöltöttem nCore-ról és meg is nyugodtam egyből.

# 6: "Majd az EU új törvényének köszönhetően megszűnnek a torrent oldalak majd, Ha ezt bevezetik....."

Vannak titkosított kliensek, minden tartalmat lehet titkosítva raknak fel és már nem is sikerül nekik ellenőrizni a tartalmakat.

Remélem is így rakják fel akkor nem tudnak csinálni semmit mert nem tudják mi van benne, úgy szintén mint a felhőtárhelyek sem.

2018. jún. 27. 17:08
 12/14 anonim ***** válasza:
2018. jún. 27. 19:43
 13/14 Trevor. ***** válasza:

A torrent legnagyobb előnye nem is az, hogy ingyenes, hanem hogy kényelmes. Nem kell regisztrálni tucatnyi oldalra, hanem megvan az a néhány oldal, ahonnan az ember letölt (és csak azokra regisztrál, ahova eleve muszáj, mint pl. az említett nCore) és jó eséllyel megtalál mindent, amire szüksége van. Kipróbáltam a Spotifyt és nem találtam meg minden zenét. Kipróbáltam pár legális streaming oldalt, de elegem lett a régiókorlátozásból (ha meg vpn/proxyt akarok használni, az ellene van az adott oldal szabályzatának). Továbbá a stream 1080p=/=Blu-ray 1080p, lemezen pedig nem fogok drágán megvenni mindent.

Persze vannak a torrentre ingyenes alternatívák: freeware szoftverek, nem legális streaming oldalak, irc+xdcc, ftp stb.

Ameddig kitudják játszani a szabályokat az nCore-nál, addig megmarad az oldal.

2018. jún. 27. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Na ez az. Majd ha lesz egy megfizethető, legális alternatíva, ami ugyanolyan kényelmes, mint a torrent (t.i. hogy kiválasztom, melyik filmet és milyen minőségben akarom letölteni), majd akkor átállok arra.

Csak épp a kiadók valahogy ezt nem akarják, pedig megtehetnék, csak akkor nem sírhatnának annyit a vélt vagy valós bevételkiesésük miatt.

2018. jún. 28. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!