Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Emagról érdemes rendelni?

Emagról érdemes rendelni?

Figyelt kérdés

2018. jún. 26. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Garancia esetén többször hallottam már, hogy próbálnak kibújni azzal hogy román cég lévén rájuk nem vonatkoznak a magyar jogszabályok.
2018. jún. 26. 17:59
 2/12 anonim válasza:
68%
Az elmúlt években, többször rendeltem az Emag-ról. (Összesen 14 terméket) Teljes mértékben meg bízható cég, 3 alkalommal cseréltettem ki ugyan azt a HDD-t 2 év garancia időn belül, szó nélkül jött a futár és vissza vitte. Nem bújnak ki a garanciális kötelezettségük alól, nem is tehetnék. A cég Romániai székhelyű, és a nagy szervizük is ott van ennyi igaz, de a többi csak urbánus legenda...Persze a garanciális feltételeknek minden esetben maradéktalanul meg kell felelni, a vásárló részéről is. Sokan sérült, hiányos dolgokat küldenének vissza, aztán csodálkoznak rajta hogy el utasítják őket. Tehát be mondásos alapon, az eladót baleknak nézve biztosan nem fog menni a garanciáztatás... Az Emag előnyei: Nagy választék, ingyenes szállítási költség (A legtöbb esetben) Terméktől, és ártól függően, A vissza szállítás garancia esetén mindig ingyenes. Hátránya: Az Emag ma már drága, mostanában én csak ezért nem rendelek onnan. Pár éve viszont még nagyon is meg érte, mert az induláskor még jó áraik voltak....
2018. jún. 27. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

"a többi csak urbánus legenda.."

Akkor olvass el pár tucat "legendát":

[link]

2018. jún. 28. 15:55
 4/12 A kérdező kommentje:
És igaz hogy nagyon hamar tönkre mennek az onnan rendelt dolgok?
2018. jún. 28. 17:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy a gyártótól jön mint a többi oldalon, ennek ehhez nincs köze.
2018. jún. 28. 17:40
 6/12 anonim válasza:
73%
3-as,Örülök hogy sikerült meg értened a mondandóm lényegét. Hallottam én már sok történetet sok embertől, de az hogy frusztrált és egójukban sértett emberek tudatosan, bosszúhadjáratból le járassanak jó nevű cégeket az kicsinyes és szánalmas. Én a saját tapasztalataimat osztottam meg a kérdezővel nekem be jött az Emag, és minden más netes vásárlás is eddig. Ha rendelés előtt el olvasnátok a vásárlási, és működési szabályzatot, és nem utalgatnátok pénzt előre, stb akkor nektek sem lenne okotok utólagosan panaszkodni bele a világba. Még így is több az elégedett vásárló, mint akik panaszkodnak. Amúgy pedig a válsz a kérdezőnek szólt, nem pedig neked. Azt sem tudom hogy ki vagy te. Minek linkelgetsz itt nekem olvasni valót ? Ez az amit a legjobban utálok ebben az oldalban valaki kérdez valamit, a válaszolók pedig egymással kezdenek el vitatkozni, bizonygatni, tiszta óvoda. XDDD
2018. jún. 29. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem vita "ovistárs". Te pozitívan nyilatkozol, mások meg negatívan. Nekem meg azzal van tele a hócipőm hogy egyesek csak a saját véleményüket vélik igaznak és leugatnak minden mást ami ellenkezik az ő tapasztalatukkal. Én csak az érem másik oldalát mutattam meg. Attól, hogy neked bejön a "jónevű" cég, még lehet hogy másnak nem.

Kell a sokfajta vélemény és a kérdező majd eldönti és kialakítja a saját véleményét. Ezt szerintem hagyjuk rá. Ezért van az oldal.

2018. jún. 29. 20:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Igazán nem akarok bele szólni,mindkettőtöknél van igazság,de ahhoz tényleg olyanok vagytok mint az ovisok:D már bocs de utolsó ha "nem vitáztok" miért mondod meg újra a magadét, utolsó előtti pedig ha ovisnak tartod az utolsót amiért küldött egy linket,hogy nincs igazad,te is ovis vagy mert te meg folytattad(újra)...
2018. jún. 29. 20:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Bocs azt akartam írni hogy azért az ahhoz helyett
2018. jún. 29. 20:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azt sem értem miért lenne ovis mentalitás két nézet ütköztetése. Ennek alapján minden vita ovis jellemre vall.

Ő írt egy állítást, én az ellenkezőjét. Ő leírta miért gondolja helyesnek a saját megállapítását, én is. EGYSZER. Az állításom egyszeri alátámasztását ovis vitának hívni... Nem tudom. És hogy ezt pont a kérdezőtől hallom viszont akinek mindketten segítenénk, ezt meg már egész egyszerűen pofátlanságnak érzem... Már bocs...

2018. jún. 30. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!