Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mért nem tudok a WIFIhez...

Mért nem tudok a WIFIhez kapcsolódni?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a hibaüzenetet kapom, amikor felcsatlakozok. A wifi jelszóval védett, de meg sem kér semmit sem tőlem, csak kidobja ezt a az üzenetet (pedig tudom a jelszót).

Majd a go to settingsre rákattintve a hibaüzenetben egy nevet és jelszót kér. Ott a routernek kéne az adatait beírnom, ami az aljára van ragasztva? És ott hogyan tovább?

Az a furcsa, hogy van már egy laptop vezetéknél csatlakoztatva a wifihez szóval nem lehet az a probléma, hogy nincs bedugva az Ethernet.

Mit tegyek?

2018. jún. 26. 09:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A hibaüzenet amit kapsz vezetékes kapcsolati hiba, még csak nem is vezeték nélküli
2018. jún. 26. 09:06
 2/15 A kérdező kommentje:

Tudom és az a legdurvább hogy akkor is ez jelenik meg ha a telefonommal próbálok meg csatlakozni :D Oda hogy tudnám betudni az Ethernetet? xD

Meg akkor mért van fent a vezetéknélküli kapcsolaton az a laptop, amiről írok? :S

2018. jún. 26. 09:14
 3/15 A kérdező kommentje:
A settingre rákattintva leírtam, hogy egy felhasználót és jelszót kér. Oda most megpróbáltam a routeren lévő jelszót és felhasználót, de egy 401es hibát dobott szóval gondolom nem ezt kérte :D A Wifi felhasználó nevére és jelszavára is ugyan ezt a hibát dobja.
2018. jún. 26. 09:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Ezt a router írja ki és arra utal, hogy a netkábel (modemből, szolgáltatótól) nincs bedugva.
2018. jún. 26. 09:53
 5/15 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk: van egy modem, amibe belejön az internet, meg feltételezem akkor van egy asus router, ami a wifit adja.

Amíg nincs a routerbe beledugva az "internet", addig nem lesz net. Nem láttam még ilyen routert, ami emiatt panaszkodott volna, de ha minden össze van dugva mindennel, akkor arra tudok gondolni, hogy rossz helyre dugtátok a modemből kivezető kábelt.

2018. jún. 26. 10:02
 6/15 A kérdező kommentje:

5# ...de ha végig olvastad a kérdésemet tudhatod, hogy van internet. Az internetre fel van csatlakoztatva egy laptop.

Amin most írok. Szóval van internet, meg van egy számítógép is amibe ethernettel van csatlakoztatva és ott is tökéletesen működik monden.

Szóval itt új eszközök felcsatlakoztatásával van a probléma.

2018. jún. 26. 10:40
 7/15 anonim ***** válasza:
DHCP automatikus IP osztás?
2018. jún. 26. 12:14
 8/15 A kérdező kommentje:
7# Ennyire nem vagyok ismeretes a hálózatokkal :) Akkor nem itt érdeklődnék. Szerintem ebből egy UPC szerelő kihívás lesz.
2018. jún. 26. 12:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Most akkor jól értem hogy egy laptopon működik a Wi-Fi és van internet, csak egy másodikon nincs?
2018. jún. 26. 14:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Mert akkor itt a szerelőre semmi szükség.
2018. jún. 26. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!