Miért akadozik a Live stream amikor youtubera szeretnék streamelni ShadowPlayel? .
Figyelt kérdés
a másik gépemen semmi gondom nem volt vele, és én mindig a ShadowPlay-t használtam a videóim rögzítésére, és streamelésre is youtubera, mivel azon nem kellett semmit nagyon állítanom, és soha nem volt laggos a stream és jó minőségű is volt, az OBS-el szemben, de most valami miatt a stream laggol, aminek az okát nem értem, ha csak felveszek valamit, akkor hibátlan, 8700K, GTX 1070, 16GB memóriám van, és tárhelyem is van bőven, ha ez esetleg befolyásoló tényező lenne.2018. jún. 24. 09:12
2/2 A kérdező kommentje:
Telekom netem van, abból is a jelenlegi legjobb.
2018. jún. 27. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!