Hogyan tudnám a lenti oldalt elérni, mivel felhasználták a képeimet?
Sziasztok,nem tudom,kinek volt már esete a pictame.com oldallal,de azt csinálják,hogy konkrétan kimásolják az Instagram fiókomat,és hiába teszem privátba IG-n,továbbra is megjeleníti a weboldalukon,és a legnagyobb problémám,hogy a Google Keresőben is.
A Google persze leveszi,ha kérem,de én ezt a szemét bandát szeretném gyökerestől kiirtani,mert nagyon idegesítőek!
Jogtalanul élnek vissza a képeimmel.
Leginkább egy elérhetőségre vagyok kíváncsi,mivel ezt persze b.a.sznak az oldal legaljára tenni,mert nyápic k.ö.csögök.
Köszi a választ!
Ja,hogy az első is csak pofázni tud! Egy és ugyanaz a személy lehet a 60%-osok.
Hallottam róla,hogy le lehet szedetni.
Nehogy azt hidd,hogy a szelfizés a heppem,és hogy csak úgy megosztogatom.
Egyszerűen az IG fiókom létezésének elején nem ismertem a privát funkciót,ezért az a szemét oldal leszedte pár képemet.
Nem egy hisztis 3,14csát kell rögtön belelátni,köszi.
magamra*
Nehogy valaki már ezért is belém kössön..
Jó akkor akkor idézném a linken található cikk rád vonatkozó részét:
“Gondold meg, mielőtt fotót, vagy videót töltesz fel valahova magadról! Amit közzétettél, azt más emberek nemcsak láthatják, de le is tölthetik és felhasználhatják. Amit feltöltöttél, már nem csak a tiéd. Azt szokták mondani, hogy "az internet nem felejt". Amit egyszer feltöltöttél valahova az valószínűleg meg is található az interneten valahol, még akkor is, ha később törlöd onnan, ahová feltöltötted.”
Szóval ennyi, mostmár késő bánat, nem sok mindent tehetsz, legközelebb elővigyázatosabb leszel.
#4 Akkor sem a kioktatást kértem,hiába vered a melled,hogy a hülyegyerek lehetett volna okosabb is.
Az ötösnek meg köszi az infót.
U.i.:Ráírtam a Pictame Facebook oldalára,és megírták,hogy letörlik.
Szóval ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!