Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hiba van az adapteremmel, mi...

Hiba van az adapteremmel, mi lehet a baj? Win 7-em van.

Figyelt kérdés
van nekem egy tp-link wireless N adapterem,és minden jól ment,egészen máig, lassan másfélórája megszakadt a kapcsolata,és nem biztosított netet, nem tudtam mi a probléma,ígyhát kihúztam,és visszadugtam, de semmi,ugyanúgy nem tudott csatlakozni,azt írta ki hogy nincs kapcsolta,a windows nem tudta azonosítani a hálózatot,ilyenkor felmentem netre(Másik gyenge hálózat segítségével) és a microsoft oldalán volt egy kis segítség,és ott volt 5 parancssor amit a cmd-be kellett beütnöm,sikeresen is beütöttem mindet,és utána már azt írta ki,hogy azonosította az adaptert,de azt is írta hogy indítsam újra a gépet,és újraindítottam,és már megint nem volt,megint beütöttem azt az 5 parancssort de az már nem segített,megint azt írta ki hogy nem tudta azonosítani, elindítottam az adapter probélmamegoldását,vagy mit, és azt írta ki hogy az adapter nem rendelkezik érvényes IP-címmel,vagy valami ilyesmi volt, Mi lehet a baj? 3 napja vettem meg az adaptert,eddig minden jól ment,azt azért elmondom hogy nagyon rossz kb 1 hete a netünk,de elvileg már befizettük e csekkeket,és jövőhónapba,azaz 8 nap mulva elivleg felgyorsítsák a netünket , de most nem tudom hogy mi baja van az adapteremnek. kérlek segítsetek!
2018. jún. 22. 13:23
 1/2 A kérdező kommentje:
Mostmeg roppant érdekes módon,mire kiírtam ezt a kérdést,már is tudott csatlakozni,de nem valami gyors,elvieg 300mbps-nek kéne jönni,de alapjáraton 120-150 szokott jönni,mostpedig jelenleg ilyen 30-60 Mbps,
2018. jún. 22. 13:28
 2/2 A kérdező kommentje:
mostmeg megszakadt megint a kapcsolat, mi a fene van? valakinek van valami tipp?
2018. jún. 22. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!