Ebay miért vont le több pénzt, mit amennyibe a termék kerül?
Az ebayen megjelenő ár egy becslés. Mivel az eladónak nem forintban fogsz fizetni, hanem ausztrál dollárban, nem tudja előre az ebay, hogy milyen árfolyamon fogják átváltani a pénzed.
Az átváltás alapvetően kétféleképpen történhet: ausztrál dollárban terhelik a kártyád, és a bankod és/vagy a kártyatársaság vált. A másik lehetőség, hogy ha paypallal fizetsz, akkor ők átváltják a saját árfolyamukon. Ez az árfolyam általában roszabb mint a kártyatársaság árfolyama, és te minden bizonnyal ezt az opciót választottad. Pontosabban ez az alapértelmezett opció, külön be kell állítani, hogy ne a paypal váltson.
1.: Kösz szépen!
Hogyan tudom beállítani, hogy ne a paypal váltson? Lennél szíves leírni?
Egyébként otp junior kártyával fizettem.
"Hogyan tudom beállítani, hogy ne a paypal váltson? Lennél szíves leírni?"
Sajnos már nem lehet állítani, mindenképp a Paypal vált. Régebben még lehetett állítani, egy ideig még egy eldugott opcióval továbbra is be lehetett állítani, de már legalább fél éve csak a Paypal vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!