Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay miért vont le több...

Ebay miért vont le több pénzt, mit amennyibe a termék kerül?

Figyelt kérdés
Ezt vettem [link] . Szállítással együtt 2276 forint, és 2408 forintot vont le. Ez milyen díj volt egyébként? Átváltási díj, vagy mi?
2018. jún. 22. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ebayen megjelenő ár egy becslés. Mivel az eladónak nem forintban fogsz fizetni, hanem ausztrál dollárban, nem tudja előre az ebay, hogy milyen árfolyamon fogják átváltani a pénzed.

Az átváltás alapvetően kétféleképpen történhet: ausztrál dollárban terhelik a kártyád, és a bankod és/vagy a kártyatársaság vált. A másik lehetőség, hogy ha paypallal fizetsz, akkor ők átváltják a saját árfolyamukon. Ez az árfolyam általában roszabb mint a kártyatársaság árfolyama, és te minden bizonnyal ezt az opciót választottad. Pontosabban ez az alapértelmezett opció, külön be kell állítani, hogy ne a paypal váltson.

2018. jún. 22. 00:47
 2/4 A kérdező kommentje:

1.: Kösz szépen!

Hogyan tudom beállítani, hogy ne a paypal váltson? Lennél szíves leírni?

Egyébként otp junior kártyával fizettem.

2018. jún. 22. 00:49
 3/4 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudom beállítani, hogy ne a paypal váltson? Lennél szíves leírni?"

Sajnos már nem lehet állítani, mindenképp a Paypal vált. Régebben még lehetett állítani, egy ideig még egy eldugott opcióval továbbra is be lehetett állítani, de már legalább fél éve csak a Paypal vált.

2018. jún. 22. 08:10
 4/4 anonim válasza:
most is be lehet állítani, közvetlen fzetés előtt. Rá kell kattintani arra a sorra ahol az árfolyamot látod (pl. 1 AuD=210 FT felirat). Pfátlan a paypal árfolyama, pár napja 340 volt az euró náluk
2018. jún. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!