Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » "bukott az ncore"? A bithorlo...

"bukott az ncore"? A bithorlo is emiatt rossz?

Figyelt kérdés
Most kaptam egy cikket, hogy razzia volt, és az ncore-nak elvileg annyi. A bithorlo.hu sem jön be most, lehet hogy minden nagyobb szervert most lefoglalnak?
2010. jún. 16. 22:38
1 2
 1/17 anonim válasza:

lehet hogy őket is lekapták ,de lehet hogy csak a biztonság kedvéért álltak le...

de mindegy, mert a nagyok úgyis visszatérnek, a kicsik helyére meg mások jönnek...

2010. jún. 16. 22:41
 2/17 anonim ***** válasza:
Ilyenkor ha buktak akkor ha esetleg uj néven fognak futni, akkor ujbol kell regisztrálnunk? Vagy hogy is van ez? Én Ncoros vagyok és nagyon sajnálnám ha eltünne az 1 év alatt elért 5 ös arányom, meg amugy is. Bár olvastam elözö kérdéseknél h az ncore holnaptol menni fog, de ezt honna tudják akik irják ?
2010. jún. 16. 22:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

azért ne ird le az ncore-t se...

"A legnagyobb hír eddig, hogy úgy tűnik az nCore (egyik?) proxy szerverét és talán trackerét is lefoglalták. A site több órája nem elérhető. Több magyar oldalról eddig nincs információnk."

ott van az 'úgy tűnik' és a 'talán' szó is. vagyis nem biztos. de szerintem volt afféle "biztonsági" mentésük az ncore-osoknak.

olvastam valahol hogy holnap déltől elvileg megy az ncore.. gyakorlatilag meglátjuk milesz.

2010. jún. 16. 22:46
 4/17 anonim ***** válasza:

uccso hsz nek csak annyi,hogy igaz!

hnap déltöl mennifog az nCore vagy teljes tartalommal vagy üresen! nemtudni

2010. jún. 16. 22:48
 5/17 anonim ***** válasza:
Hát igazatok legyen!! Hogy menni fog holnaptol !
2010. jún. 16. 22:51
 6/17 anonim ***** válasza:
2010. jún. 16. 22:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Elvitték a szervereket, mitől menne?
2010. jún. 16. 22:55
 8/17 anonim ***** válasza:
minek kelett akkor a cc kook szigeti átállás? szart se ért
2010. jún. 16. 22:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Sok más oldalt sem lehet megnyitni, ami bejön, az lassú. A BIT központban is nagy lehet a zűrzavar.
2010. jún. 16. 23:02
 10/17 anonim ***** válasza:
ncore-t nem nagyon mert ott nem voltam :d de BHO-t sajnálom,a teráimnak annyi pedig mennyit szenvedtem érte szerverrel,ami szintén nem elérhető :S
2010. jún. 16. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!