A pirateclub, az usb-s vodafone-nak "extrém használat"?
Figyelt kérdés
Nekem az usb-s vodafone internet van 2 év hűségnyilatkozattam,és mikor a torrentet használtam,kaptunk egy levelet,hogy nem lehet,mert ez extrém használatnak minősül,és minden olyan is,ami fájlcserélés...,és a ***** -ról,ha filmet letöltök,az is annak minősül?* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. okt. 31. 19:54
11/13 A kérdező kommentje:
És,ha túlléptem az 5Gb-ot egy film letöltéssel,akkor mi van?
2008. nov. 1. 23:04
12/13 anonim válasza:
mondom, ha nem p2p-ről töltesz, akkor nem számít, hogy túllépted, nekem ált 1-1 számlázási időszak alatt 40-50 GB az adatforgalmam!
13/13 anonim válasza:
Ha kitörlöd a filmet azzal nem érsz el semmit, mert maga a letöltés folyamata ellenőrizhető. Tehát a szolgáltató látja, hogy az adatforgalom milyen típusú, így tudja megállapítani hogy torrentezel. Ez alapján tudja a UPC lassítani a letöltést, és a Vodafone plusz pénzt beszedni a korlátlan net előfizetési díja felett. Hacsak... :)
Utorrent 1.8 beállítások:
Options>Preferences>Connection
Pipa be:
- Randomize port each start
Majd, Options>Preferences>BitTorrent>Protocol Encryption > Outgoing: állítsuk Enabled-re
Innentől kezdve a torrent adatforgalmadról senki nem fogja megmondani hogy torrent. Nekem UPC-nél bevált, javaslom hogy próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!