Hogyan kell beállítani a routert?
Figyelt kérdés
D-link
Ezen az oldalon lehet de nem tudom mit hogy 192.168.0.1
Az internetet akarom megosztani úgy hogy egy kábelról jön a tv és az internet ha bedugom a routerbe csak az internetet ossza meg tv adás nincs.
Mi ilyenkor a teendő?
Routert lehet switchként üzemelni
Úgy kéne beállítani, hogy legyen tv, internet, wifi
2018. jún. 19. 10:27
1/5 anonim válasza:
a tv általában nem szereti ha routeren viszed keresztül.... azt hagyd a modemben.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért lenne jó ha meg tudnám oldani 1 kábelel mert akkor nem kellene a nappaliból még egy kábelt elvezetni a szobába
2018. jún. 19. 10:49
3/5 A kérdező kommentje:
akkor a tv routerrel való megosztása nem lehetséges?
2018. jún. 19. 10:50
4/5 anonim válasza:
az szolgáltatód útmutatóit nézd át, mert szolgáltatótól is függ működhet-e. de nem tartom valószínűnek
5/5 A kérdező kommentje:
t-home-nál vagyok
Egyik ismerős azt mondta elvileg ha a routert switchre állítom valahogy akkor megossza a jelt
De nem tudom, hogy kell beállítani
2018. jún. 19. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!