Amazonon a szállítás díjtalan?
Figyelt kérdés
Unokaöcsémnek lesz születésnapja július elején, a kölyök nagyon szereti a profi birkózást, gondoltam veszek neki egy ilyen övet ezek közül valamelyiket
de most nem értem ha külön nem ír szállítási díjat akkor nincs? hallottam olyat hogy amazon díjtalanul szállít de azért nem olyan világban élünk hogy ezt elhiggyem
2018. jún. 18. 03:26
1/3 anonim válasza:
Nem, sőt, még 27% magyar áfát is számol fel.
Ha kosárba rakod és megadod az adataidat, a fizetés előtt kiírja a végösszeget.
2/3 anonim válasza:
Megmondja az oldalon is, jobb oldalt az ár alatt a Details gombbal. Az elsőnél pl.:
Shipping & Fee Details
Price $19.99
AmazonGlobal Shipping +$7.73
Estimated Import Fees Deposit +$8.89
Total $36.61
Arra figyelj, hogy ez estimated, azaz becsült ár, lehet több is kicsit.
3/3 anonim válasza:
Esetleg megnézheted a német oldalt is, hátha ott kedvezőbb. [link] (A jobb felső sarokban a DE gombbal lehet állítani a nyelvet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!