2018 legolcsóbb korlátlan hűség nélküli mobilnete?
Figyelt kérdés
Melyik szolgáltatónál a legolcsóbb most a korlátlan mobilnet? (ahol nem kell hűséget vállalni)
Kerestem ilyen összehasonlító táblázatot, de nem találtam, UPC, digi stb előfizetésem nincs, hajlandó vagyok új SIM-et venni.
Flottás is szóba jöhet ha van megbízható.
Csak mobilnet kell, semmi hívás semmi SMS szolgáltatás, úgyis hordozható mobil-routerbe megy.
2018. jún. 17. 13:46
1/4 anonim válasza:
Nekem t-mobile maraton 4gb van, nem havidíjas, csak meg kell venni az adatot, és akkor használod, amikor akarod. Nekem megfelel, mert nem sokat netezek mobilon, ami sok adatot fogyasztana.
3/4 A kérdező kommentje:
#1, az a baj hogy nekem a 3-4GB spórolva is úgy elmegy havonta hogy csak na, mivel mobil-routert használok útközben bármikor mikor kilépek a lakásból, akár meló közben is, 2 telefon meg tablet is azon fut tovább, azon megy a honfoglaló meg az INGRESS stb, szóval a 4gb is épp csak elég spórolva de inkább kevésnek mondanám.
2018. jún. 17. 15:06
4/4 anonim válasza:
Akkor rossz országban vagy ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!