Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 2018 legolcsóbb korlátlan...

2018 legolcsóbb korlátlan hűség nélküli mobilnete?

Figyelt kérdés

Melyik szolgáltatónál a legolcsóbb most a korlátlan mobilnet? (ahol nem kell hűséget vállalni)

Kerestem ilyen összehasonlító táblázatot, de nem találtam, UPC, digi stb előfizetésem nincs, hajlandó vagyok új SIM-et venni.

Flottás is szóba jöhet ha van megbízható.

Csak mobilnet kell, semmi hívás semmi SMS szolgáltatás, úgyis hordozható mobil-routerbe megy.

2018. jún. 17. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Nekem t-mobile maraton 4gb van, nem havidíjas, csak meg kell venni az adatot, és akkor használod, amikor akarod. Nekem megfelel, mert nem sokat netezek mobilon, ami sok adatot fogyasztana.
2018. jún. 17. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
2018. jún. 17. 14:25
 3/4 A kérdező kommentje:
#1, az a baj hogy nekem a 3-4GB spórolva is úgy elmegy havonta hogy csak na, mivel mobil-routert használok útközben bármikor mikor kilépek a lakásból, akár meló közben is, 2 telefon meg tablet is azon fut tovább, azon megy a honfoglaló meg az INGRESS stb, szóval a 4gb is épp csak elég spórolva de inkább kevésnek mondanám.
2018. jún. 17. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor rossz országban vagy ehhez.
2018. jún. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!