NCore,1st és még sokk más oldalra regisztráltak! Szerintetek parázni kel vagy csak annak aki sokat töltött fel?
Én személy szerint inkább csak le de így is 1TB feletti a feltöltésem. Format D: ?
Http://turkalo. Asva. Info/
Ha otthoni géped van szvsz nem kell.
De a beload még megy :P
Előző vok: Bár fene tudja.Én csak az evon meg a beloadon vagyok fenn és összesen kb 7 gb le és 3 gb feltöltéssel,szerintem ilye kicsikkel nem foglalkoznak.
Inkább zárják be a PB t az isohuntot,a mininovát meg az ilyen sz@rokat mint hogy a jó oldalakat
a torent oldalak nagy része legalábis a nagyobak törekednek ara hogy ha elenörzést kapnak és lefoglaják a szerverüket akor semi ojanhoz ne tudjanak jutni amivel a felhasználoikat es saját magukat lebuktasák szoval semi gond az agodalomra a másik meg ha meglátogatnak téged és lefoglaják töled a gépet kb 20 formatálásra viszamenöleg viszafejtik mi van és volt a winyodon de ha nem hiszed ird pe a keresödbe hogy pandora recovery free download
és még magyarul is le lehet tölteni na ezel visza tudod hivni a törölt fájlokat házilag is de a asva nak komojab programjai vanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!