Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Újabb torrentrazzia Magyarorsz...

Újabb torrentrazzia Magyarországon, hallottátok?

Figyelt kérdés

A legtöbb torrentszervert leállították a gazdáik. Az oldalak elérhetetlenek. Lesz eredménye ennek, illetve valamelyik razziának?

[link]

2010. jún. 16. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Beload még mindig kitűnően megy :P.Remélem még sokáig.

Az Evot meg az Ncore t sajnálom.

2010. jún. 16. 17:46
 2/5 anonim válasza:
77%

A torrentesek felett megindított razziáknak csak két oka lehet.

Egy az, hogy a VPOP-nak nem volt más szabadidős foglalkozása, mert ezt nemtudom ki tudja és ki nem, de a világ egyik legegyszerűbb dolga az, hogy interneten keresztül lenyomozzanak valakit, és ilyenkor örülhetünk, hogy csak a terjesztőket bűntetik meg(tőlük bocsánatot kérek ezúton, mert nem sértésnek akart menni).

Én például myVIP segítségével lenyomozok akárkit annyira, hogy a torrentjébe betudjak lépni és használjam azt, de hozzáteszem azt is, hogy ez egy tróger dolog és csak azért tudom hogyan kell, mert voltam már én is admin és valahogy kikellett szűrni a csak letöltőket és a sima kizárás nem volt valami etikus dolog, de ez hosszú történet...

A másik ok az, hogy a torrent oldalakon megindultak nagyon nagy számban a feltöltések és némelyik tagok elérték a több ezer TB-s feltöltést, ami már figyelmet kelt fel a szoftver rendőrségnél.

Ezeknek a razziáknak csak olyan eredményei lehetnek, hogy a megszűnő torrant oldalakról mindenki próbál átmenni valahová máshová ahol letölthet és a normálisabbak fórumozhatnak és sok más egyebet is csinálhatnak.

Ez megnöveli az életet a torrent oldalon és nem kell sok, mire elkövetkezik az előbb említett második okom.

Megjelennek az új torrent oldalak, amik még csak kezdeti stádiumban vannak és három év mire rendesen kiforrnak és addig pedig mi magunk buktatjuk le a többi torrent oldalt addig.

Hát köszönjük emberek csak hajrá és így tovább...

2010. jún. 16. 18:02
 3/5 anonim válasza:
Evo alatt az evolution world-öt érted?
2010. jún. 16. 19:27
 4/5 anonim válasza:
Hát én nem tudom melyik website-okat foglalták le, de az biztos, hogy a gigatorrents és a bitzone nem elérhető.
2010. jún. 17. 18:42
 5/5 anonim válasza:

Én most már egy ideje igazán csak izgulok a bithumen-ért, mert lassan több mint egy hete nem érhető el.

Elsőnek kivolt adva, hogy karbantartás miatt zárolva, de most hogy ne ess pánikba hamarosan jelentkezünk ez van kiírva.

De már kicsit feltűnő a sok szóbeszéd, ami azt mondja, hogy leállították a szervert, mert féltek a razziáktól és most várakoznak egy ideig...

De ez csak pletyka.

Talán le is foglalták őket.

nem tudom, de jó volna ha kapnánk róla valami információt.

2010. júl. 1. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!