A Bittorrent miért nem csatlakozik a peerekhez?
Figyelt kérdés
Van hogy elindul a letöltés, van hogy nem. Próbáltam a tűzfalat, más torrentet és még az újratelepítést is. Itt egy kép: [link] Ami most megy letöltés az a piratebay-ről van, a másik kettő pedig a Diabloról. Eddig is Diablot használtam, semmi bajom nem volt vele most meg szinte semmit sem tudok leszedni onnan, de néha még a piratebayről sem. Torrentevalt is néztem, semmi. Mindegyik torrenten van peer. Router porthoz nem nyúlt senki.2018. jún. 14. 12:28
2/2 anonim válasza:
Valsz. nincs az adott torrenthez seeder, azért nem indul meg. Egyébként jól van beállítva látszólag a Bittorrent kliensed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!