Wifire kotottem meg 2 wifit de nem lehet felcsatlakozni ra Router bridge mod?
a haz sajatossaga miatt sincs mindenhol jel ezert kabellel 2routert kotottem ra nappali, emelet, garazs ami az udvart latja el. igy tokeletesen mukodik.
nem zavar h igy xy1, xy2, xy3 wifijel kozt kell ugralnom ha mozgok a hazba de az mar igen hogy mikor egy uj eszkoz csatlakozna akkor jelszoval sem engedi csak ha a bridge modot kilovom es kihuzom a 2 routert !!DE!! fennal az a veszely h aki epp nincs rajta az nemis lesz mert pl. telon wifijel lesz '!'jellel es nincs net
segitsetek mit tudnek tenni
AP modot nem tudom hogy kell csinalni (most neztem meg google mit is jelent) de nem irtak h mit hogy allits be
bridge mode rol tudom h kabel mentes osszekotes de jobb otlet hianyaban igy lett kotve.
mondom csak az zavar h az egeszet szetkell robbantani hogyha uj eszkoz csatlakozna majd remenzkedni h a tobbi megmarad (szerintem valami biztonsagi akarmi tilt le)
-ha adnatok par otletet h mit kapcsoljak ki akkor szerintem megoldodna
a fo egy UPC tc7200.u
es ketto tenda w311r+
Én azt javaslom, állítsd be a UPC dobozát a többi router csatlakoztatása nélkül úgy, hogy stabilan működjön (wifi jelszó, SSID, csatornaválasztás a helyén legyen).
Külön egyenként a gépedhez csatlakoztatva állítsd be a másik két routert, hogy ne működjön bennük a DHCP és a wifi ne egyezzen sem egymással, sem a UPC box-al.
Ez alapján (5.1 fejezet) AP módot kell választani: [link]
Végül csatlakoztasd a Tendá-kat, de ne a WAN, hanem a LAN portjukkal a UPC dobozához. Mivel ez a kapható legolcsóbb, mondjuk ki, legbénább router, nem biztos, hogy stabil lesz.
koszonom este megprobalom
3-4eve biztos az upcnel vagyok akkor ezt adtak, bar tavaj hivtak h rendeljem be az uj akarmi super eros boxukat havi X-ezerert de ismerosomnek az van hat passz nem erzi h ugy nagyon valtozott volna valami.. igy maradt ez es kapott 2 tendat a szekrenybol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!