Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik szolgáltatónál van...

Melyik szolgáltatónál van korlátlan mobilnet ami tényleg korlátlan?

Figyelt kérdés

Már keresgettem neten is de csak olyat találtam amit egy bizonyos letöltési határ után korlátoznak vagy ilyesmi!

Elsősorman netrádióra kéne(napi olyan 10 óra),youtube,mail meg ilyesmi.

2010. jún. 16. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Neked elég volna szerintem egy 10 G net egész hónapra,olyan meg van.
2010. jún. 16. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Jelenleg nincs korlátlan magyarországon. Nekem a telenortól van éjjel-nappal ami elméletileg az lenne, de itt is lekorlátoznak. Ők azt mondják azért mert leterheltem a bázisállomást.

Már kértem hogy ok bizonyítsák be, hogy én voltam illetve adják meg hogy milyen adatmennyiséggel tettem és hogy mikor. Ja és persze kértem hogy adjanak valamilyen monitorozási lehetőséget.

Még válaszolni is b*sztak.

A többi szolgáltatónál pedig már meg van adva hogy mennyi az adatforgalmi korlátod.

A vodafone-náé régen tényleg volt korlátlan, de megváltoztatták az ászf-et és azóta az sem az.

Rögtön fel is mondtam.

A lényeg, hogy nincs korlátlan mobilnet.

2010. jún. 16. 13:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Sajnos akkor nincs:-(

ha elértem a korlátot és lekorlátozzák a sávszélességet menyire lassul a net?Menne még az említett rádió?

Utánanézek a 10Gb-s netnek.

Köszi!

2010. jún. 16. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Kb 14KB/s-re korlátoznak le.

Ha éjjel-nappal töltesz még így is le lehet szedni 1-1.5GB-ot naponta.

2010. jún. 19. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem fizetek mobilnetért :D Ha nem életbevágó, te se vacakolj vele.

Akárhol vagyok, mindig találok egy nyílt wifit, ami korlátlan és lagalább 4 MBites. Van úgy, hogy plázában tolom, vagy buszon, de nekünk a suliban is és a koliban is van net. Otthon meg egy routerrel osztom.

Ha főként otthonra kellene, akkor T-Home-os ADSL-re fizess elő meg vegyél egy normális routert. Olcsóbb, mint a mobilnet, no meg nem lóg ki az a bumfordi 3G modul a noti oldalából.

Ha pedig úton vagy, és akkor is kell a net, akkor meg vegyél vmi Telenoros cuccot, sztem az a legjobb.

2010. jún. 19. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Évekig volt korlátlan a Vodánál. Tavaly még létezett az Internet Fix, 5GB, 5500 ft havonta.

Vodafone most a 8 GB-set ajánlja. Internet Nonstop.

[link]

2010. jún. 19. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
2010. jún. 19. 21:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A telenor elég korrektnek tünik,csak hát 9000-ft a 4.hónaptól:-(

Meg nem tudom milyen a 3G-s lefedettségük.

De elég sokat lehet tölteni és elvileg korlátlan,és csak extrém esetekben korlátoznak:-)

2010. jún. 20. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!