Az EU tönkreteszi az internetet hogy ne kalózkodjunk?
2018. jún. 9. 13:22
31/60 A kérdező kommentje:
Miért linkelsz be ilyeneket ide?
2018. jún. 13. 14:07
32/60 anonim válasza:
3# Egy szóval sem említettem, hogy nem töltök le. A különbség az, hogy nem lopott anyagokat.
Milyen rossz világ lesz, ha nem lehet más munkáját ellopni, jajj :'( Felháborító!
3-válaszolónak, Hány db szoftver van a gépeden ami legális?
Majd ezt mond a gyerekeidnek hogy nem tölthettek le filmet, rajzfilmet mert fizetnetek kell.
Aztán meg pár éven belül írd be a keresőkben amit szeretnél és azt nem fogod megtalálni, a Legális oldalakról is törlik, ha lejár a szerződésük illetve a tárhelyek is miatt kell., a torrentek nem fognak megszűnni, a régiek eltűnnek de lesz helyette új, mindig is kelleni fognak majd akiknek nincsen pénzük a letöltöknek....
33/60 A kérdező kommentje:
# 32 Lehet tönkre teszik a netet, mer ez történik:
2018. jún. 17. 18:53
34/60 A kérdező kommentje:
Nézzétek végig a videót, mert csak összevissza írkálnátok.
2018. jún. 17. 19:16
36/60 anonim válasza:
Alapból a határozat elég mélyen szabadon értelmezhető azon felül ha behozzák, és valóban úgy ahogy te értelmezted, az olyan szinten szembe megy a GDPR eddigi dolgaival, hogy csuda. Kezdjük ott hogy nálunk van az unión belül a legszigorúbb adatvédelmi törvény. Ellenőrzik? Dehogy, hát vannak vagy negyvenen. Nem fognak tudni automatizálni egy olyan folyamatot amit eddig se ellenőriztek. Ez most ugyanolyan hiszti mint amikor a GDPR-t beharangozták, holott azok a szabályok amiket az is tartalmazott, 90%-ban már eddig is éltek, csak a kutya nem foglalkozott velük. Nem lesz itt elnyomott internet, nem kell betojni, azon felül alkotmányellenes volna ha ilyen erőteljes ellenőrzés alá vetnék a tartalmat amit meg kívánsz osztani. mindennek mondanám csak nem hitelesnek, azon felül az EFF is csak arra utal hogy a másolásvédelem legyen kicsit komolyabban véve. Én nem kerítenék ennek akkora feneket, pláne hogy az unió hivatalos honlapján be sincs jegyezve a szavazás a jövő hétre..
37/60 anonim válasza:
Én mondtam nektek hogy lesz örök élet...
38/60 anonim válasza:
35# nagyon akarod bevezessék, de akkor is örülj majd ha a legális oldalakról is törlik majd kedvenc filmjeidet/ zenéit, majd akkor mond azt hogy felháborító!
39/60 A kérdező kommentje:
35 Ja, remélem akkor is örülsz mikkor fizetned kell a link adót, hogy elérd a gyakori-t, facebookot stb.
2018. jún. 18. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!