Privát videómegosztó?
Figyelt kérdés
Egy olyan oldalt keresek amire tehetek fel videót, és ha akarom akkor csak azok lássák akiknek küldök hozzá meghívót!
Tehát idegenek számára ne legyen elérhető!(Nem feltétlen mind,hanem azok amiket szeretnék) Ha lehetséges Magyar érdekelne,mert nem valószínű,hogy érteném a külföldit!
Előre is köszönöm szépen!
2010. jún. 15. 23:55
1/3 czibles válasza:
youtubenak párhete van ilyen szolgáltatása, hogy csak az látja akinek a linket te küldöd el.
2/3 A kérdező kommentje:
Van youtube-om, de én eddig csak azt találtam meg,hogy vagy az egészet "rejti"azaz az egész csatorna privát lesz,vagy mind nyilvános,olyat nem találtam,hogy pl.2-3-at levédetni-átrakni privátba.Ha mégis van a youtubon ilyen,megírnád nekem hol találom az arra vonatkozó beállítást?Köszönöm szépen!
2010. jún. 16. 00:41
3/3 czibles válasza:
nem vagyok regisztrálva youtubera, csak párhete olvastam egy cikket róla, hogy lett egy ilyen funkciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!