Wish-en nemtudok fizetni? (bővebben lent)
Azt pontosan nem tudom, de én onnan biztos nem rendelnék.
Tele kamu eladókkal, kamu hozzászólásokkal, zsákbamacska az egész, nem véletlenül olyan nevetségesen olcsó. Ezek abból élnek, hogy nagyon sokan nem reklamálnak ha 300-1000ft-tal meglopják őket. Mivel egy hónap is lehet a kiszállítás, legtöbben el is felejtik.
Inkább ebay-ről rendelj, ezerszer korrektebb és megbízhatóbb, sőt ha paypal-lel rendeled és valami oknál fogva mégse jönne meg, azonnali visszatérítés mellé még a seggedet is kinyalják utána, már elnézést a vulgáris kifejezésért.
Wish-t is ki lehet próbálni, én játszok vele. Komoly értéket nem merekrendelni, de pár apróság ami kell megrendeltem
2 termék megjött, 6 úton.
Egyik jó volt. A másik teljesen fake, egy hamis pendrive (létezik gyorsteszt, 10 sec alatt megmondja igazi vagy hamis). Írok is egy panaszt, és kapok egy gyors választ, egy MI chat program ír rám magyarul. Kb egy dolog érdekelte fotózzam le a terméket (nem is foglalkozott azzal hogy bizonyítsam hogy fake). Megkapja amit kért, fél óra és egy automatikus válasz hogy visszatérítést kapok, és 15 óra elteltével vissza is jött a pénz. Ft-ba fizettem Ft-ban jött vissza, és az árfolyam ingadozás nem is változtatta az összeget.
Wish értékelés: nem biztos hogy hamisítvány. Ember megkapja a terméket és boldog gyorsan ír is, milyen jó. Utána lehet észreveszi hogy rossz, és panaszkodik. Ám ha panaszt elfogadják ne tudja szerkeszteni amit írt.
Másik szcenárió: elkezdi használni a pendrive-t és elveszik az adat, és nem jön rá (miért is jönne rá), hogy a pendrive nem 62 GB hanem 30 MB. és ha MI chatnek hülyeségeket mond, az nem fog csinálni semmit, kb loopba kerül, határidő lejár, nuku visszatérítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!