Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom használni a...

Miért nem tudom használni a chat.hu-n?

Figyelt kérdés
Nem működik egyik böngészővel sem.
2018. jún. 4. 06:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert banoltalak
2018. jún. 4. 07:08
 2/7 -Scholler válasza:
Opera, Safari, Chrome, Firefox... Próbáld ki ezeket. Szükség esetén VB.net-ben tudsz egy sima webes ablakot (nem tudom fejből, hogy hívják) csinálni és akkor lehet egy saját böngésződ:D
2018. jún. 5. 17:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Operát, Safarit nem próbáltam, de kb minden mást igen, 3 eszközön... Mindehol gagyi
2018. jún. 5. 17:56
 4/7 -Scholler válasza:

Nézz videót saját VB.net-es vagy akármilyen más programozási nyelven alapuló saját böngésző készítéséről (#fogalmazásötös)

Vagy egy bővítmény/program blokkolja azt, bár jó lenne tudni, hogy... egyrészt; milyen géped van? (Windows 7, 8... vagy Linux)

másrészt, hogy mit ad ki amikor beírod felülre h chat.hu

harmadrészt fiú vagy-e, vagy lány, és van-e közöd ehhez: [link]

negyedrészt meg hogy nincs e ebben a fileban: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts (csak egy sima fájl amit nyiss meg notepaddal vagy notepad++-al) ez: 127.0.0.1 www.chat.hu

Most ne a helyesírást nézd, nem volt kedvem helyesen írni:DD

2018. jún. 10. 10:57
 5/7 -Scholler válasza:

Esetleg ha Comodo Antivirus van a gépeden, nyisd meg, Beállítások > Tűzfal > Hálózati zónák > Blokkolt zónák és nlzd meg, hogy nincs-e ott a chat.hu.

Ha a szüleid tiltották le, nem vállalok felelősséget semmilyen következményért. Legközelebb a router oldaláról fogják letiltani, amihez gondolom neked nem adnak majd hozzáférést.

PERSZE CSAK AKKOR, ha a szüleid tiltották le.

2018. jún. 10. 11:12
 6/7 -Scholler válasza:
De mondjuk ha lenne hozzáférésed a routerhez, és esetleg teljesen véletlenül HUAWEI HG8245H, akkor így tudod visszacsinálni: Security > URL Filter Configuration és itt vagy az Enable URL Filter-től veszed el a pipát vagy kitörlöd a chat.hu-t
2018. jún. 10. 11:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, felnőtt vagyok, a szüleimnek nincs köze hozzá.

Már működik, pedig nem csináltam semmit.

Amikor nem működött, akkor nem működött tv kábeles interneten windows 7-es gépen, se Windowsa 10-es gépen egyik böngészőben sem, vagyis korlátozottan működött, de gyakorlatilag használhatatlan volt.

Ugyanekkor nem működött az adott routerre csatlakoztatott mobiltelefonnal sem, szintén egyik böngészőben sem. Sem ha a telefon 4G-n csatlakozott. Tehát akkor sem, amikor gyakorlatilag más internet kapcsolat volt.

Aztán egyszercsak elkezdett mindenhol működni. Ezért gondolom, hogy a hiba nem nálam volt.

2018. jún. 11. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!