Facebook on, a farmville játékban?
Figyelt kérdés
Szóval hogy van ez a játék Facebook-on.És most kezdtem el vele játszani,uh még nem nagyon értek hozzá.Elfogyott a pénzem és nem tudom,hogy hogyan kell újra pénzhez jutni.
Van ott egy olyan,hogy "+Add coins & cash" de amikor rákattintok az nekem olyan gyanús.Szóval hogy azért tényleg fizetni kell szóval majd küldik ide a csekket vagy mi?
Vagy hol kell újra pénzt szerezni ebben a játékban?
Előre is köszi a válaszokat és nem kérek beszólogatásokat!
2010. jún. 15. 19:33
1/3 anonim válasza:
azért pénzt kell fizetni, bár ha részletesen elolvasod van egy olyan is ahol csak regisztrálni kell valahova, azzal is szerezhetsz pár chast. pénzt úgy lehet szerezni, hogy vetsz, learatod. fákat veszel, learatod.állatokat.. vagy eladod a meglévő cuccaidat.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!
Üdv!
:D
2010. jún. 15. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!