Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy működik az internet...

Hogy működik az internet szolgáltató váltás / internet bekötés?

Figyelt kérdés

Új albérletbe költöztem és az előző lakó "vitte magával" az internet előfizetését. Ez egy telekomos szolgáltatás volt, azonban az adott címre csak a legkisebb sávszélességű csomagot lehet kérni tőlük (a garantált sebesség egy mega, ami azért manapság elég kevés).

Kinéztem egy egész normális csomagot az UPC-nél (Fiber Power 240) viszont nem tudom, hogy ilyenkor nekik újra kell kábelezni a házat a saját dolgaikkal? Mivel albérletben vagyok, ezért szeretnék elkerülni mindenféle fal furkálást meg kábel dzsungelt.

Sajnos abszolút nem értek hozzá és az interneten sem találtam erről semmit.

2018. máj. 30. 23:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És az a bérlői nyilatkozat mit takarhat? A bérleti szerződést? A tulaj másik városban van, biztos hogy nem fogom idecitálni ezért.
2018. jún. 2. 14:51
 12/13 A kérdező kommentje:

Na kb 15 perc volt a bekötés, a megbeszélt időpontban tényleg kijött a szerelő és nem kért semmilyen papírt arról, hogy hol lakom, vagy ki a tulaj.

Egyébként ez lenne a bérlői nyilatkozat, amit még csak alá sem kell írnia a tulajnak: [link]

2018. jún. 6. 09:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Hogy jogilag mennyire áll helyt, de ha a tulaj kifogásolná, akkor te rád hárítja a jogi felelősséget, mivel kijelentetted:

"Kijelentem továbbá, hogy jogosult vagyok a jelen nyilatkozat megtételére, ahhoz valamennyi személy, akinek az Ingatlan vonatkozásában fennálló jogát (például, de nem kizárólagosan az Ingatlan tulajdonosa/tulajdonosai) a jelen nyilatkozatban foglaltak érintik, a jelen nyilatkozat aláírását megelőzően hozzájárult."

(99% -ban nincs probléma, de volt már rá példa, hogy a tulaj ki akadt, hogy milyen jogon lett átfúrva a fala...)

2018. jún. 6. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!