Mi a baj az internetemmel?
UPCnél vagyok. A telefonom és laptopom azt jelzi, hogy fent vagyok az interneten de a valóságban nincs netem és miután a telefonomon próbálkoztam egy ideig megjelent az amit a fenti linken taláhattak.
Nem tudom mi az a hoaxkábel, de minden be van dugva, az router nem meleg és egyedül én vagyok rajta.
Egésznap tökéletesen működött és az egyik pillanatról a másikra teljesen elment. Szóval nem botlodtam meg a kávelben vagy csináltam bármi rosszat.
Hogyan tudom helyre hozni?
(Mobinetről írok, mielőtt valaki szóvá tenné :) )
https://www.youtube.com/watch?v=-2gCzFuxn9s&feature=youtu.be
Ha Connect Boxod van nézd meg hátha segít, sajnos még egy hónapja sem vagyok UPC előfizető, még nincs saját tapasztalatom csak a PH-n nézegettem a linkelt videókat :)
Összefoglalóba nézz bele ;)
ilyen néha a diginél is van. Nem kell pánikolni, valamit lehet, hogy javítanak
"A telefonom és laptopom azt jelzi, hogy fent vagyok az interneten"
Itt ugye nem a wifi jelre gondolsz? Mert az nem azt jelenti, hogy fent vagy a neten. Az azt jelzi, hogy wifi hálózatban vagy. Net nélkül is tudsz magadnak wifi hálózatot csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!