Miramare4 kérdése:
Firefox 60. 0.1: Hol lehet előkeresni a legördülő menűk fejléc-sorát? (Menüsor)
Figyelt kérdés
Az előző vezióban a jobboldali három vízsz. vonal egy szöveges legördülő volt, annak a néhányadik sora csak ennyi volt: MENŰSOR. Erre klikkeltem, visszatért a fejléc-sor (Fájl - Nézet - Előzmények ... Súgó, összesen 7 db legördülő menü megnyitására voltak alkalmasak ezek a fejlécek.) MOST hogy lehet előkeresni őket? (Persze tudom, töröljem ki a 60-ast, térjek vissza valamelyik előzőhöz, várjam meg, amig a Mozilla magyar csapata javít, visszanevezi a dolgot a régi nevére. Biztosan valahol van, csak más néven.2018. máj. 27. 13:05
1/3 Argloss válasza:
Megnyomod az ALT gombot, vagy:
Testreszabás - Eszköztárak
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, nem könnyű megtalálni ott lent az eszköztárak-kockát, de végülis sikerült. Fej vagy!
2018. máj. 28. 07:58
3/3 Argloss válasza:
Eszembe jutott még az a módszer is, hogy jobb gombbal klikkelsz a böngésző tetején (nyitott fül, vagy keresősáv nem jó) és kipipálod a menüsort.
Szerintem ha csak időnként kell, akkor a legegyszerűbb az ALT gombot megnyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!